BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2963|回復: 27

**..。 人生飄渺..

我成日都覺得人生好變幻冇常*./.
         人生數十年*..平凡ge我地又可以做得d咩呢*..
       點解有d人重要唔好好珍惜自己ge生命ge..
    琴日我去左我個fd間舖到*聽到佢以前條你又要自殺*..
             唉..d人點會咁架
    我覺得人去到某個階段就有另1層GE想法 ....
      等於你細個唔識諗...到到禁上下...你自己都識諗LA ..
   我唔明D人禁想求死GA,...如果我比你發個夢AR ...
    你死左...身邊GE人淨係會傷心...何必LE ...
     可能你會話時間會沖淡GE....~~
      你諗下你到老戈陣唔想死都要死LA ...
   不如好好咁過埋佢LA ...~
我不會像你們那么偉大,
會想到別人會傷心,
我只會想我有太多的事還未做了,
現在就死太可惜.
如果活著遇到了苦難就死,
那不是太不划算了嗎?
所以我一直要享受夠了才能死,
對我來說,
凡事為自己而活,誓死忠於自己的想法那就好了,
只要自己真的認為是對的,死又有什麼所謂?
但前題是那一定是自己認為是對的
個個人GE諗法都唔同GE ....
所以我在發表我那偉大的人生觀啊!呵呵!
**....

期\實都係希望d人珍惜生命*..
係LU ...讚同 ...
寒靈.伊 該用戶已被刪除
個個人GE角度都唔同GE ...
  可能有人覺得做什麼什麼紅星會好開心GA ...
 WO就想做1個好普通GE人 ...
   有D鍚WO GE FD ...
  夠LA ...
*.....

55*-同意杰杰ge講法*
             一個人太成功就會失去左一d好重要ge野了-*/
我都覺AR..,,我只想平平凡凡咁過1生 ...
**- ./'''
...                    吃到老*玩都老*']]
KAKA..係AR..."""
  最緊要係FD AR...,,

Originally posted by 冬//藍 at 2005-8-24 16:45:
   我成日都覺得人生好變幻冇常*./.
         人生數十年*..平凡ge我地又可以做得d咩呢*..
       點解有d人重要唔好好珍惜自己ge生命ge..
    琴日我去左我個fd ...

家姐 ..

MAYBE時代變左 .. 巧多人都BU識諗NE ..

MAYBE佢地搞到自己巧大壓力 .. SO S!N貢樣DE ..

BU要學佢地YA .. 豬冇 ??!'nn[ Last edited by sky on 2005-9-18 at 11:57 AM ]
係YA...