BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3494|回復: 76

我想問tb係咪一定鐘意番tbg??

如題[08]nn[ Last edited by 鴛鴦兔 on 2004-9-15 at 08:22 PM ]
              5g ar>v<.....

我都唔係...
慘啦
好煩呀!!
我覺得係掛....
例如佢係男tb
會唔會突然鐘意正常既女仔?
鴛鴦兔  在 2004-9-13 08:09 PM 發表:

例如佢係男tb

what is tb
點知&#21867;!~~~~~~
鴛鴦兔  在 2004-9-13 08:09 PM 發表:

例如佢係男tb

我feel到5會lo...除非佢覺得哥個女仔比起男仔更好la...
有可能 ga '' 可能會冇 la la 中意番女仔 ga ~
有 D 就係女又中意, 男又中意咁 ga ! !
'

tb即係鐘意女仔ge男性化女仔..,,

tb鐘意ge多數會係tbg,,        

tbg即係鐘意tb  ge女仔..,,(通常同普通女仔1樣打扮)

你問tb會唔會鐘意返tb..,,

有可能..,,        不過機會好少..,,

其實tb又唔係d咩怪獸..,,        你有咩好煩le..,,??
bule  在 2004-9-13 08:23 PM 發表:

我feel到5會lo...除非佢覺得哥個女仔比起男仔更好la...

係未有好強壯ga胸肌????定係有其地方比男仔優勝!~~~
**lin~  在 2004-9-14 01:09 PM 發表:

'

tb即係鐘意女仔ge男性化女仔..,,

tb鐘意ge多數會係tbg,,        

tbg即係鐘意tb  ge女仔..,,(通常同普通女仔1樣打扮)

你問tb會唔 ...

煩到我都唔想講[10]
咁就唔好講......住la~~
'

係咪佢鐘意你ar..,

講出黎舒服d   ga wo..,,
聽佢個fd講就係
但係我又唔係tbg

......佢又成日扮哂問野咁
問我d佢都識既野(因為佢淋班既)
而且每次佢d fd見到佢問我野就同佢講:〔o,,,咁好傾呀]
跟住佢就會去打佢d fd
所以我都唔知佢係咪xxx.....