BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2857|回復: 16

《我想買隻 I Love You Boyz 大碟》

01. Miss Miss 埋鏡試試 (原曲:下一站天后)
02. 個頭痕唔痕呀? (原曲:死性不改)
03. 我我我我我有胸部 (原曲:相對濕度)
04. Good Mo
ing Class (Feat. Twins) (原曲:壞習慣)
05. 差人,咪郁! (Feat. Boyz) (原曲:香港地)
06. 唔好吹雞隻[o既]隻尾部 (原曲:38廿四)
07. 出街要帶爸爸 (原曲:先苦後甜)
08. 十蚊三個… (原曲:零4好玩)
09. 歡迎使用人民幣 (原曲:打得火熱)
10. 蘇蝦要食奶 (原曲:我的驕傲)
11. 嗌嗌嗌 Love U
12. 一加一等於二 (Feat. 林一峰)

http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/1.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/2.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/3.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/4.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/5.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/6.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/7.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/8.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/9.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/10.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/11.Wma
http://wma3.bucuo.net//new4/200408/15c/12.Wma

==============================================

MissMiss埋鏡試試 原曲:下一站天后

曲:伍樂城   詞:I Love U Boyz   編曲:Chris Ho   監製:方樹樑 @ 好人有限
OP:RNLS Publishinh HK Ltd. (admin by BMG Music Publishing HK Ltd.) / EMI Music Publishing HK

站在佐丹奧  有乜野叫我都做  
我待客之道  你歡喜  當然最好  
有人入倉羅貨  大家都會攝位  
我地呢班人好Good好正

在翠華偷偷地食野  十日冇單發市就邪
閒時同朋友Hea  在Tea Time飲咖啡  
如有幫襯齊做野  Wow Wow

呢位小姐想試褲  隨便試試 
低腰款會露臍
無妨一試  你咁Sexy 
小姐你著上很別緻
呢位阿哥拿到震  隨便試試 
低胸配襯喱士
各位都叫佢做阿芝 
因他胸懷大志

喂  埋黎睇埋黎揀  
日本款  韓國料  大陸貨  香港價  買啦喂
Oh  先生  先生  呢條One Piece 裙呢  
好襯你唇膏既顏色  好Sexy啊Yeah

Miss Miss Miss
開工嗌聲開舖啦  隨便試試
新返D貨合時  
人人鍾意  四季皆宜  
呢埋野嗌了幾廿次
收工嗌聲收舖啦  唔好意思
幾位先生Miss  
有乜想買你就快D
搞幾千年仲試

==============================================

我我我我我有胸部 原曲:相對濕度

作曲:劉祖德  改編詞:I Love U Boyz  編曲:周國賢  監製:方樹樑 @ 好人有限
Soda Music(admin by Universal Music Publishing Ltd.) / Keith Productions Ltd.(admin by EEG Music Publishing Ltd.)

操操操我要變粗  我碌脾粗到  七斤重又有毛
響屋企我也要操  有胸肌好過冇  郁郁下亦見到

某個晚上  單車窄褲  好誘惑做下GYM
你企對面  陰陰笑其實笑咩者

我我我我我有胸部  練練練練練我露
嘩嘩嘩你個胸部  外露  核核凸到
我拼過你個胸部 SIZE渣到無謂再騷
細佬嗡嗡嗡d咩響度  你你你你你咪嘈 
企企企你企響度  哥仔咪咁暴燥 
你你你你看我呢度  一米七吋長大隻佬
好野喎度到

先生呀  你有冇胸  我想邀請你到  沙灘去掘個窿
先生呀  你要放鬆  放鬆d不會痛  跟我練玉女功

成班大隻佬黎啦喂

差人!咪郁! 原曲:香港地

作曲:陳奐仁   詞:I Love U Boyz   編:何山@Pixel Toy   監製:方樹樑@好人有限
OP:Wamer / Chappell Music Taiwan Ltd.(SP:Wamer / Chappell Music HK Ltd.) /
Wamer / Chappell Music HK Ltd. / Chance Music Ltd.(admin by Universal Music Publishing Ltd.)

Boy'z:六吋粗警棍準備  用Pair孖葉塔你  見到賊  不怕死  對付?綁匪
I Love U Boy'z:我地最鍾意差人  大隻有型過癮  尤其是d Madam  佢地好好人

Rap:
蔡:非禮呀我嗌非禮呀  陸:唔駛驚叫你  唔駛驚  有我差人係度  蔡:嘩!我都冇咁驚囉而家
蔡:搶野呀我嗌搶野呀  陸:唔駛劣真係唔駛劣  有我差人係度  蔡:嘩!阿sir 今晚請食飯啦 好呀
蔡:火燭呀火燭呀  火燭呀火燭呀  陸:唔駛慌啦唔駛慌  我會通知消防員  王喜好快到  蔡:唔該晒  Kawaii 呢

蔡:水喉爆爆水喉  陸:唔係嘛唔係嘛係呀  爆水喉之嘛  關我咩事呀  蔡:Sorry Madam大肚臍
Boy'z:六吋粗警棍準備  用Pair孖葉塔你  見到賊  不怕死  對付d綁匪

I Love You Boyz:劉建明好似差人  其實佢係壞人  陳永仁好鬼慘  俾人害死左
哨:我已經八十幾歲  叫我做哨牙婆啦  見到阿sir至歡喜  問長問短唔斷氣

阿Sir點去油麻地  我老公冇返屋企  搭電車可以過海咩  呢排有冇捉到賊呀
今日天氣好唔好呢  阿Sa阿嬌邊個好d呢  睇落真人老唔老者  有冇見過我家嫂呀
商台DJ邊個紅  俾支槍我睇下得唔得者  植敬雯去左邊一度  你鍾意做男定係女
Boy'z:六吋粗警棍準備  用Pair孖葉塔你  見到賊  不怕死  對付d綁匪
I Love You Boyz:細路你走去邊度  俾張身份証我  住?邊撈緊咩  冇事啦唔該

出街要帶爸爸 原曲:先苦後甜

作曲:艾爾加/陳輝陽   詞:I Love U Boyz   編曲:Chris Ho   監製:方樹樑@好人有限
OP:Hilarious Productions Ltd.(admin by EMI Music Publishing HK) / EEG Music Publishing Ltd.

大個架la  就要試下有這束縛
叫聲爸爸  每朝起身要帶乜呀
係我媽媽叫落他  當我十歲後就帶他 
做乜野亦帶爸爸才成熟呀

*唔帶爸爸  隨街跑會令到伯伯叫兩下(嘩嘩)
黎啦  成班好友大個?珍惜爸爸

@我個爸  除左緊我仲會驚我有陣除
爸爸偉大  足夠圍著我
係你架喇  係你架這個爸爸
做乜者下  唔會痛架試?啦嘛

就算爸爸太舊  一於照舊他都是我爸
NAMI NAMI我爸爸唔露面架
拿就咁既  要舒適的一個  煩惱痛苦分享跌墮
而你個爸  他也愛護你  五尺四吋高  要愛錫自己
願你的爸爸完全合適你  夜晚?啦請鬆開爸爸  咁先係獨立架

歡迎使用人民幣 原曲:打得火熱

曲:陳輝陽   詞:I Love U Boyz   編曲:Chris Ho   監製:方樹樑 @ 好人有限
OP:EMI Music Publishing HK / Wamer / Chappell Music, HK Ltd.

十世冇見大表姐  佢坐深港火車  十時八會到步 
全內地佢最優秀  佢?身家過億  會有七天假
隨意紮馬表姐標記  佢怕生熱痱  兩隻腳擘到最大
香港地消費不死  有市有價就靠你  我愛你一句到尾

你鍾意食野要去尖咀個面  有躉大廈咖喱相當好食
你鍾意嘆?要去廟街個面  有種服務平時只收三佰
你鍾意破格要去好景個面  日本味道沿路小心警察
快d去買野要把握機會  袋多幾千萬全部將佢貢獻

表姐你愛不愛我  快給我三兩千  我帶你去山頂
赤柱有個西人Peter  他唱歌你聽  歡迎你到香港
星光大道很多簽名  有很多明星  死了不會出現
表姐表姐很多錢  放肆購買Everday  說愛你不會覺痹

嗌嗌嗌 Love U

曲:Chris Ho@野仔   詞:I Love U Boyz   編曲:Chris Ho   監製:Chris Ho / I Love U Boyz

嗌下我  嗌下我  叫我快唱歌  嗌下我  嗌下我  對我有幫助
嗌下我  嗌下我  我要去正東做一哥
愛上我  咪錯過  我仲未拍拖  我兩個  咪笑我  兩個細蚊哥
有殺錯  冇放過  嗌兩?  WoWoooo  Fan屎咪怯懦
I Love U......I Love U......I Love U Boyz  嗌錯左  Boyz  Shine

邊度唱歌都咪咀  邊度有騷我都衝去飛的士去
今年已經廿幾歲  可是我堆擁躉佢地只得幾歲
靚既有很多  但是又為什麼  醜的幾個包括我  未能留座
嗌下我便可  別問是為什麼  只因我一千得一個

個頭痕唔痕呀?! 原曲:死性不改

曲:張佳添@宇宙大爆炸  詞:I Love U Boyz  編曲:Chris Ho  監製:方樹樑 @ 好人有限
OP:Big Bang Music Ltd.SP:Wamer / Chappll Music, HK Ltd. / EEG Music Publishing HK Ltd.

細細個已經甩髮  誰願接受這種意外
你建議我可織髮  之後我便可劉海
陳奕迅  魯振順  搵到自信
有番頭髮先英俊

唔該啦師傅幫手羅隻較剪替我剪一個
人地冇我有那一款形象最突的我
Dread Lock Under Cut 碎陰  我要留番個
慢慢搓  慢慢搓  落mousse咪多
成街有太多細路  醜到我不想講
頭髮像沒有梳梳  凌亂到像菠蘿
頭毛的存在是我從來都志在  廿歲開始甩頭髮

我試過很多織髮  仍沒有合意的替代
我髮線已經不見  M字出現真活該
同伴也  話我傻  爭相陪我  夾錢髮菜贈給我

Good Mo
ing Class Feat. Twins 原曲:壞習慣

作曲:Copper Smith  詞︰I Love U Boy'z  監製 / 編曲:方樹樑@好人有限
OP:Fabulous Beat Incorporate Music Ltd. / EGG Music Publishing Ltd.

Oh my baby  跟我講兩次這個句子
Oh My Baby My Baby
努力去講 英文確實 好輕易
Yo ahat's up my friend?
狄波拉!Hit me baby!
趕住去Rave落下P
Sweetie BB  實會鍾意

*How are u? Long time no see!
Oh I am sorry I can't hear!     
I say how are u long time no see
Sorry I can't hear u!
Hey my frienf! I am Jackie Chan!
I am your fan! U are my man!
I show u Kung Fu by my hand!
講英文好難聽!

唔好吹雞隻?尾部 原曲:38廿四

作曲:徐偉賢   詞:I Love U Boyz   編曲/監製:福祿壽
OP:Woodstocki Music Ltd. / EEG Music Publishing Ltd.

龜幾蚊雞  還是雞貴  我屋企有三個雞檔向西
雞仔有時很細  全大眾師奶知我賣?係最抵
附送袋仔最潔淨  知清你底細

話你知點當佢  大膽放佢落熱水  佢會大叫唔好抆佢?毛毛
冇晒?毛好可愛雪白  然後大劈一刀  咁佢話  好痛呀  完成啦  肯德雞
齊?雞  竹絲雞  冰鮮雞  當隻雞當做禮  年年廿八最多師奶幫襯  食隻新鮮雞

做個雞批  煎雞  蒸雞  各樣雞  醫下胃 
咯咯咯雞我在這街  市最出名Sell靚雞

咪怕尷尬先生睇過先決定買  新番貨  小姐咩?巴  嫩口雞 
有上圍  大隻雞  原來平日太太幫你  其實獨自吃雞應靠自己

龜幾蚊雞  還是龜細  咯咯雞你咪亂吹佢尾巴  小心有病菌架
全旺角既雞都算係靚係最威  就算d鵝鴨正  但雞不被取替

十蚊三個 原曲:零4好玩

曲:伍樂城   詞:I Love U Boyz   編曲:H@大頭佛   監製:方樹樑
OP:RNLS Publishing Ltd.(admin by BMG Music Publishing Ltd.) / EMI Music Publishing HK

油麻地  果欄有幾百萬  甜甜橙  食橙
無核甜甜橙  你都食一個  一晚應該一個橙

你咪偷懶連續玩幾晚  然後食飯唔食橙橙
營養價值冇晒先心煩  抵你死  不吃橙

有靚橙  有靚橙  食過包你話讚
食個橙  食個橙  唔食橙你就孱
買個橙  買個橙  連核食其實嘆
沒靚橙  沒靚橙  冇橙橙盞慘慘

咁樣樣拎橙其實好慘  咁樣樣拎鏟其實好橙
咁樣樣拎橙其實好盞  咁樣樣拎鏟其實好慘

葡提子  食幾百粒太慢  紅毛丹  惡揀
芒果嫌平板  體積太慌誕  輸比小小一個橙

用鏟鏟  用鏟鏟  用橙鏟鏟橙橙
擦七餐  擦七餐  要餐餐有橙橙
撐靚橙  撐靚橙  有靚橙齊齊讚
暫借橙  暫蔗橙  撐斬橙姐姐慘

蘇蝦要食奶 原曲:我的驕傲

曲:陳光榮   詞:I Love U Boyz   編曲 / 監製:王雙駿of double c music group.,
OP: Click Music Ltd.

買野至叻  平日格價我至叻  買廁紙  等減價 Keep印花  換隻叉囉
我至叻  為個家  有個蘇蝦叫我媽  奶粉今晚大跌價  好多師奶來搶它

我大嗌  有蘇蝦要食奶  先生咪咁無賴  蘇蝦細要飲奶 
排後面咪大嗌  有蘇蝦要食奶  收聲啦四姨太  超市裡咪亂嗌

哎  我老公  唔係某某大富翁  每一餐  好少送  想戴撈  下世啦
我只想  為個家  有個蘇蝦叫我媽  成日喊住要奶奶  十歲過後仲飲奶

你要食奶奶超市有排排  期待是每日有特價  大眾亦食奶奶

一加一等於二 Feat. 林一峰

作曲:林一峰   詞:I Love U Boyz   編曲:林一峰   監製:方樹樑 @ 好人有限
OP: Musechic Ltd.  SP: Wamer / Chappell Music, HK Ltd. / JIMJIM  SP: Wamer / Chappell Music, HK Ltd. / EEG Music Publishing Ltd.

一加一等於二  二加二等於四  三加三等於六  四加四等於八  五加五等於十
我最愛數字  特別有意義  齊來唱這歌  細路仔鍾意

一加一等於二  二加二等於四  三加三等於六  四加四等於八  五加五等於十
六加六等於十二  七加七等於十四  八加八等於十六  九加九等於十八
數數你手指  數數你腳趾  齊來唱這歌  細路仔鍾意
十加十等於廿四  哈哈哈哈  我呃你咋
thx~
無奈 ........

戈兩條粉腸好嘔心......
個兩個野.....除左攪笑我諗唔到有咩好...
我接受唔到戈兩隻怪人.....
唔出奇......佢地做型最突出就係個死人頭.....
"死人頭"好核突
唉...無奈係啦......佢地既髮型型得滯la...
   同william hung有得揮
我前兩日過香港....見到佢幅死人超大型廣告......
應該很美吧 !!
對到正我食飯個度.....
小豬  在 2004-9-11 06:56 PM 發表:

"死人頭"好核突

講得好!!!
佢地d野笑死我......
唉...而家個香港樂壇多左咁多怪人......