BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1005|回復: 15

無野講...

有班Boyz同Twins D Fans係She.com不停開Topic X Beyond!

Example:
- Twins最好,Beyond過時喇,X啦!睇下邊個個偶像近期攞得獎 多就知啦,哈哈!
- Beyond時代已經過去, 而家係人都知Beyond 係樂壇垃圾, 係人見人憎既過街老鼠, 請Beyond fans面對現實, 不要再是非不分, 回頭是岸吧!
- 我覺得beyond係香港樂壇既恥辱
- beyond成日出精選碟呃人錢,又無人買,哈哈
- beyond成日懶勁,其實佢地知唔知自己d歌難聽架?
- 近幾年係Boyz攞得獎多定你隊垃圾beyond攞得獎多,你答我!
- 各位對Beyond有何看法?我覺得他們很嘈
- Beyond一早已教用high野,咁既詞都唱得出
- 大家睇化D啦, Boyz咁紅先有人會攻擊, 無人會踢死狗 所以, 唔好reply 果d 攻擊既topic 而果d Beyond fans想幫自己偶像既, 就檢討下點解自己個偶像無人鍾意而你仲要支持
- 現在最受歡迎的組合要數頭十名都數唔到你beyond啦
- beyond演唱會好悶呀,悶到我差點兒訓著,唱歌又難聽,我覺得睇容祖兒和twins的演唱會還更加好
- 有邊個討厭beyond架?如果你討厭beyond既就無需留言,放在心裡夠喇,因為這垃圾已經消失,香港樂壇從此可以和平

我係第二d論壇見到...覺得Boyz同Twins D Fans好無知~~

所以想開呢個topic比大家評下理~
       ..佢地食屎la

boy’z戈d 先叫垃圾呀
      佢地知咩叫唱歌咩?
   佢地識唱歌咩 ? 
1Twins最好,Beyond過時喇,X啦!睇下邊個個偶像近期攞得獎 多就知啦,哈哈!
  twins 邊忽好?就算你係自己中意twins,,都冇乜權話beyond out 嫁wo
         就算佢地係out 咁又點?" ..but佢地ge歌聲/都係永遠長存響呢個世界上嫁wo
             我想講 唔通拎得多獎就叫勁嫁啦咩? 就叫唱得好聽? 咁你又有冇聽過咩叫做馬呀! 你好無g呀 !'收下你d皮啦
2.- Beyond時代已經過去, 而家係人都知Beyond 係樂壇垃圾, 係人見人憎既過街老鼠, 請Beyond fans面對現實, 不要再是非不分, 回頭是岸吧!
---------------------------------------------------------
       你係唔係肯定係人都覺得佢地係垃圾先?""
          係垃圾的話.佢地d演唱會就唔會咁多人去啦
  ..  仲有呀 你自己唔中意人地.唔中意佢地d真正ge音樂
       就唔該唔好出聲.la 
           而家就真係唔知邊個先是非不分lor
- 我覺得beyond係香港樂壇既恥辱
--------------------

咁難道你ge twins/boy’z 就係樂壇ge光榮?

- beyond成日出精選碟呃人錢,又無人買,哈哈

-----------------

佢呢d叫呃人錢..慘得過佢地有的是 .多的是.fans呀
       佢地都係甘心情愿咁去buy ga"
         冇人buy??
     你係唔係咁有把扼一個人都冇buy到先?”

beyond成日懶勁,其實佢地知唔知自己d歌難聽架?

---------------

hey hey ..人地何時有懶勁a?”
     人地係真正有料.
   唔通好似你戈d咁ge 偶像派戈d 歌手a?
      得個樣嫁咋
近幾年係Boyz攞得獎多定你隊垃圾beyond攞得獎多,你答我!
  -----------------

係boy’z 咁又點

你係唔係咁肯家拎得獎多就係勁?
- 各位對Beyond有何看法?我覺得他們很嘈

---------------
      我覺得佢地好勁wo"
      響香港ge band> 佢地都係..可以話係最勁ge一個囉
   . 你覺得嘈.咁係你唔中意rock music 姐
        各個人都會中意唔同類型ge music,
     .’係你唔係咁岩聽rock ge music 姐;
      大家睇化D啦, Boyz咁紅先有人會攻擊, 無人會踢死狗 所以, 唔好reply 果d 攻擊既topic 而果d Beyond fans想幫自己偶像既, 就檢討下點解自己個偶像無人鍾意而你仲要支持
   -----------

你好煩呀  boy’z唔係話紅呀下’
      咁人地日本呀.戈d叫乜呀? pk
- 現在最受歡迎的組合要數頭十名都數唔到你beyond啦

------------
   你唔好識少少扮代表la.
      5識字.扮駁士la
   你唔好再無g d?
      講真.香港戈d最受歡迎ge組合
   數頭十名. 有邊一隊真係有料丫
        .’
- beyond演唱會好悶呀,悶到我差點兒訓著,唱歌又難聽,我覺得睇容祖兒和twins的演唱會還更加好
----------------------++++

pk呀  人地個演唱會悶5悶呢.
      都係睇你中5中意人地戈種真正ge音樂ge姐
     悶的話你可以唔睇. 冇人迫你去睇
         ...twins 戈d好睇.你又5去睇?
      響度嘈乜q姐 火頁
                   好心d twins fans la
   佢呀,普通到爆,隨街拾件都好過佢地la,
            boy’z 而家都散左la.
  如果!佢地係勁ga話,都5洗拆la,佢d咁ga所謂fans
      檢討下la
    講得好1......
~☆永遠之 該用戶已被刪除
=-="....