BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Cat

有事困擾,請高人指點~!

回復 29# 小你 的帖子

確實接受唔到,依樣嘢冇得夾硬黎架~!
原帖由 Cat 於 2009-11-20 12:27 PM 發表
確實接受唔到,依樣嘢冇得夾硬黎架~!

睇來"佢"真係好差wo- -
咁你咪請壇主幫你lo~
叫佢扮你男友去整走戈個野啦~~(因為壇主太過得閒啦 日日見佢無野做...)
哇~韻壇主?!
佢很唔很ar?!
我見佢日日都無野做 晚晚無聊到向度玩兩隻狗~~咁ga人 唔捉佢出來點得- -
依~壞ak比人爆料喎...呵呵呵呵~
玩狗?!
太過份la
ak 你竟然唔post 你ge狗狗相上黎~~><
咪玩啦,壇主都俾你地嚇到唔咁出聲喇~!
係佢開心到唔知點出聲之ma 你請佢 佢都唔知幾開心~~~
原帖由 Cat 於 2009-11-17 02:28 PM 發表
話說我有個之前關係都算幾好既朋友,黎&#21655;我公司附近番工,日日中午都有2個鐘既放飯時間,但唔知點解距除&#21655;OFF之外日日都會黎搵我,初時都唔覺得咩,但之後無論系落雨定系好似依家天氣凍&#21655;打曬風, ...

呢d野首先暗示下先...再唔得決絕d都要~最好唔好拖........!!!!!!!!!

回復 39# ☆~友情~☆ 的帖子

講&#21655;~!唔知距聽日會唔會黎咧~?!
回復 32#  的帖子
只是近日有真空期出現而已~

回復 35# 的帖子
本來N辛苦搵到個人陪架 唔係你~我駛係度咳咳 ...
下流壇 今日叫佢黎 又話要返學啦 ...

回復 36# 的帖子
No~ 兩條狗都話想過隱世生活

回復 37# 的帖子
近幾日有點事 沒FEEL回而已, E+又有另一波啦 ... 想平靜下都幾難的 ...

回復 40# 的帖子
無法啦 用最下流方法 ... 偽造一份你患有愛滋的報告 ... 而又唔小心被佢睇到 仲要求佢一定要保密添 ... 第二日你想話同佢 kiss 都幾難下 信我啦~

回復 41# wkasan 的帖子

怪只能怪你同我都太老實~我明知唔應該講~但係都講左出黎~唉

回復 41# wkasan 的帖子

宅住,距又唔系我邊個,鬼得閒同距Kiss~!

回復 43# Cat 的帖子

你想都難...
報告番下事情&#22021;發展先~!
自從我上次同距講&#21655;之後,距都有繼續&#22175;,但有時我都會系果段時間行開,等距搵我唔到~!唔知系咁&#21873;定系點,距同我講就黎轉工,唔系依頭做~!
我就&#22175;粒難喇~!