BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Cat

有事困擾,請高人指點~!

原帖由 Cat 於 2009-11-18 04:05 PM 發表
有啊,之前同距都算幾Friend下架,不過距依家日日黎搵我我就覺得距好煩,所以有時我就扮忙住做嘢唔得閒騷距咯,距就會企系旁邊到等,我仲系唔騷距,距先走。但系平時MSN或者QQ到距又冇點同我講嘢既喔!我 ...

咁樣睇黎GE話...佢應該係心靈空虛...想搵D野黎作為心靈GE寄託...而你好好彩咁成為左佢GE目標(恭喜晒 )
而佢選擇GE方法係去見你...所以係唔會用MSN或QQ同你傾解(因為佢係以見到你或係你身邊黎填平心靈GE空虛)....

心靈空虛GE特點 : 好像遊魂野鬼咁跟住你...但又唔會點出聲...你點都整唔走佢(情緒化GE話好易走向變態路線)

通常心靈空虛GE人應該係有事煩惱緊或失去生存意義...而且無辦法解決...解救方法 :
1. 佢又搵到另一個可以作為心靈寄託GE目標...咁你就可以得救啊..
2.佢解決左導致佢突然出現心靈空虛GE事...咁佢就唔會再煩住你...
3.努力咁將佢當作係空氣啦...記住一句聲都唔好答...唔係神都救你唔到...
4.算啦...你都係搬走啦...如果狠心D就報警告佢啦...
以上純屬個人觀點同意見...只作參考用途...
其實我好想見下佢本人...
家陣真係好得閒添...又手痕啦...
不過之後想得閑都難...所以都係有空GE時候盡量打多D啦...

回復 16# Tason 的帖子

你唔好講到咁恐怖啦,我驚架~!
距系日日去我做嘢既地方呀,點搬呀?唔通為咗距唔要份工咩?唔值咯~!

回復 18# Cat 的帖子

接受佢~

回復 19# wkasan 的帖子

死都唔制~!

回復 20# Cat 的帖子

咁決絶 .. 睇黎要買兇殺人啦~

回復 21# wkasan 的帖子

可以做普通朋友架~!依樣我接受到!
原帖由 Cat 於 2009-11-18 09:11 PM 發表
可以做普通朋友架~!依樣我接受到!

你接受到姐...都要睇下人地接唔接受到...

回復 20# Cat 的帖子

衝去佢面前...斗巴星落块面度...跟住大叫兩個字 : 賤格!!!

保證佢以為唔會煩住你...

回復 24# 陳近南 的帖子

嘩~!真系要去到咁盡?

回復 25# Cat 的帖子

想解決問題係要咁ge啦...一係你就忍佢囉...
嘩- -好強大ga Tasan...

to cat: 我建議 你叫你條仔來你做野戈度等你 等戈個野來左之后介紹你條仔比佢識 咁樣效果可能會好好多 等你條仔去應負佢 大家做個朋友都唔錯ga~~~(最多佢ko左你條仔再搵你..)

回復 27# 小你 的帖子

Sorry,I'm single,now~!
你係single就接受下人地啦...唔通人地真係咁差咩= =
如果真係無法接受..唯有請槍手lo~
Q唔怕舊~~~
原帖由 Tason 於 2009-11-17 10:00 PM 發表

難得今日超得閑...突然心情興奮...好想打字...所以打左一大堆..

所以就順便分享埋自己ge事?
呵~
好事呢~