BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: zxc602568096

新兽的问题。。

唉。。你太不會欣賞了。。。看獸眼光要長远一點。。 就拿白虎和朱雀來說。。白虎(B)9XX  9XX  14XX。。朱雀(B)9XX  14XX  9XX  他們總攻差不多。。但練過之後。。白虎就稍胜朱雀了。。就因為他克制C。對C攻又高。。
原帖由 zxc602568096 於 2009-4-22 03:02 PM 發表
黑色你也算哦。。不过属于低级的。。浪客中级疯子,陈近南最高级。。疯子中的神级————疯子神

神就是神...不要在前面加瘋子...ok...
原帖由 黑色幽默 於 2009-4-22 03:01 PM 發表
尤其是陈近南那个疯子。。。

你係咪博吉姐...
佢講嘅。。唔關我事呀。。。
原帖由 zxc602568096 於 2009-4-22 03:09 PM 發表
还有1个问题。。新兽属性太不平均了。。现在最平均的就是崩天了,属性最好的:皇帝和噬魂,其他的不是1个高就是1个低。。。

新兽属性的高低和合成難易度有一定的關係...
難合的獸,属性就會高點...不排除某些難合但属性不高的獸..
原帖由 zxc602568096 於 2009-4-22 03:08 PM 發表
万一他们不希望别人合到新兽捏。。全部合光了杂办

管理員是無敵的...到時候要他們知錯..
原帖由 黑色幽默 於 2009-4-22 03:21 PM 發表
唉。。你太不會欣賞了。。。看獸眼光要長远一點。。 就拿白虎和朱雀來說。。白虎(B)9XX  9XX  14XX。。朱雀(B)9XX  14XX  9XX  他們總攻差不多。。但練過之後。。白虎就稍胜朱雀了。。就因為他克制C。對C攻 ...

睇黎奸仔唔止係奸...總好聰明添...明顯聰明過壞學生好多..
回復 14# 的帖子
大部份高手們會有高手們的風度的
他們也不會亂去突人 就是這樣

回復 20# 的帖子
有講過野?
原帖由 Tason 於 2009-4-22 08:38 PM 發表

睇黎奸仔唔止係奸...總好聰明添...明顯聰明過壞學生好多..

唉   你依家先真正了解我。。。
原帖由 Tason 於 2009-4-22 08:38 PM 發表

愚昧無知的人類呀...目光N咁短淺...

無錯呀...白虎的確在後期係比朱雀強...

但係去到後期咩...在弱肉強食的世界...

用朱雀正義審判白虎...取得入手之後...兩隻都在手上才是王道...
咁你埋用你朱雀下流隻白虎返黎囉。。。
我講GE係分析...而唔係行動...
你嘅分析表明你嘅目光先係N短淺。。
聽你放屁...呢隻遊戲好講求合作性...只有突擊型...無防守型係死硬...

ps : 你升ge大部份都係防守型...你再扮呀...

邊個目光短淺...顯然可見...