BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2936|回復: 28

下流的人類

[發帖際遇]: 陳近南在公車上揀到現金10銖.
nn早上醒來...無所事事...諗住上網周圍啤啤...

點知一上網...卡巴斯基防毒軟件被不知名病毒入侵...

強制關閉所以防護...我部電腦當場被"莫光豬"...   =    ="

真係唔知講物好...好彩我苦練"鐵頭功"多年...

同病毒大戰一個小時後...終於取得大勝利...

依家 D 病毒真係下流...攪防毒軟件...人類真下流...
沒錯 黑客都分兩種 一種是只享受入侵過程 一種是只享受肉雞被破壞的快感

不過我相信閣下電腦中毒兩者都不是......... 是你自己上得咸網多
我部腦成日被黑客攻擊...都唔知點解...

幸好卡巴斯基還有少少用...如果比病毒攻陷...真係等死囉...
可能你真係上得咸網多呀!!!
[發帖際遇]: 陳近南被小賊們打劫現金35銖.
nn我秒秒鍾幾十萬上落...邊有時間上呀...
得兩種網會惹之嘛 -黑客和咸網

好似我表弟上次上呢D網ge時候 ... 佢~ 搞到我出面部腦中左17X個感染 ...
[發帖際遇]: 由妮可獲得本周補貼現金31銖.
nn正常  睇咸網都正常
試問呢度邊個無去昅過
你地成日都嚮度咸網咸網咁叫...有 D 野喎...
"咸網"ge真正解釋係...會令男性或女性人類看睇完之後有所行動...在行動過程中又會經常出汗...而汗本身就係咸ge...所以稱之為"咸網"
[發帖際遇]: kasan在大街上撿到現金100銖, 飛快的跑回家躲著.
nn樓上想吉呀 扮純情 一定上唔少呀你~
由上次你中個木馬就知啦~
[發帖際遇]: 陳近南獲得本周補貼現金26銖.
nn係囉...仲要中果 D 超毒 GE...

我中果個好快就比我攪掂左啦...

回復 12# 的帖子

呢個我撐你呀
[發帖際遇]: 天殺孤星玩寵物樂園, 獲得現金8銖.
nn一般正常的網都唔會有病毒啦(除非咸網) 澳門的網路又唔是快喎 黑客找肉雞唔簡澳門啦....就算成功hack入你部腦 ctm 可以會同個黑客收入侵費.......
一般正常網冇....

咁一般下流網有...唔得咩...