BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5666|回復: 70

BBQ 後的感想

[發帖際遇]: 陳近南出街無端端被流彈打中, 死唔去, 花左現金81銖醫藥費.
nn今次活動都算成功...我們 N2兄居功最多...仲有各位會員支持...

唯一美中不足為天公不造美...前半段都有雨...

不過活動成功舉辦成功其實都好好 GE 啦...(前面太多次失敗...  )
我都好開心
好耐未試過咁多人一齊玩

回復 1# 的帖子

係囉 係囉 真係好難先成功, 之前女仔太少...
今次超版N快走 ..
但係都吾錯丫..起碼後尾冇乜點落雨
幾好玩
[發帖際遇]: Tason遇到kasan,得到kasan賞識獲得現金235銖.
nn我ge第一次....

回復 5# 的帖子

[發帖際遇]: kasan英雄救美, 獲得現金28銖.
nn有人肯要未算執到囉 ...
人地要我就要卑ga...

回復 7# 的帖子

怕羞呀?
[發帖際遇]: Tason經過踩到焦皮, 被焦皮主陪醫藥費現金145銖.
nn
原帖由 kasan 於 2008-7-13 11:08 PM 發表
怕羞呀?

k 我咁陣要你ge第一次...你卑唔卑啊..
你地倆個有路...!?
[發帖際遇]: kit出門就踩狗屎,失去50元,轉身去買彩票,中獎現金50銖元,大叫,行狗屎運.
nn今日雖然玩得都算可以,但到左中段時間就遇到個又串又識講大話ge人出現,唉 ! 都唔知點解咁好運 !而我更加唔明白點解個d人可以咁做! 跟住到左夜晚又唔知點解有個唔識我ge人打電話比我同我講左d好白痴ge說話.唉 ! 今日真係覺得自己好鬼白痴 ! ! !
邊個黎串親你?
原帖由 陳近南 於 2008-7-13 10:07 PM 發表
[發帖際遇]: 陳近南出街無端端被流彈打中, 死唔去, 花左現金81銖醫藥費.

今次活動都算成功...我們 N2兄居功最多...仲有各位會員支持...

唯一美中不足為天公不造美...前半段都有雨...

不過活動成功舉辦成功其 ...
唔咁當,最重要既係有人姐
原帖由 kasan 於 2008-7-13 10:27 PM 發表
係囉 係囉 真係好難先成功, 之前女仔太少...
今次超版N快走 ..

超版都係d乖乖女...算啦~有出席都算好既啦~
如果有下次既話..先再出過黎啦
原帖由 kit 於 2008-7-14 12:58 AM 發表
[發帖際遇]: kit出門就踩狗屎,失去50元,轉身去買彩票,中獎現金50銖元,大叫,行狗屎運.

今日雖然玩得都算可以,但到左中段時間就遇到個又串又識講大話ge人出現,唉 ! 都唔知點解咁好運 !而我更加唔明白點解個d人可以 ...

算啦~過去就比佢過去,過去左既野,有好多都追唔返,好既回憶同唔好既回憶都成過去,只可以比自己一個參考既例子~從歷史中吸取經驗,從學習中運用經驗,咁樣先係人中仁,好難做到人中仁,最好做好自己既事就好啦~