BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5102|回復: 54

BBQ actions information

關閉 [複製鏈接]
注:此帖子只供討論活動內容,若看到閒帖,會扣除該人論壇幣一千元,給我

活動,食物內容:
活動: 討論中

食物: 1.蜜汁西冷扒15或外國牛柳15

2.蜜汁雞扒肉15或蒜香雞脾15
         3.蜜汁雞全翼15或雞中翼30
         4.特式金沙骨15或豬肋骨15   
        5.蜜汁金錢展1磅或雞贀片1
         6.蒜香魷魚鬚1磅或魷魚翼1
         7.鮮甜粟米條12件或鮮茄瓜12
         8.本地番薯6條或薯仔6
         9.四海炸魚蛋1磅或棉花糖1
         10.鮮奶饅頭12磅飽1豬仔飽4

飲品/用品類:1大水10
        2套裝蜜糖2
        3燒烤叉18
        4燒烤網4
        5燒烤碳3
        6紙碟,杯,叉各2
        7筷子2
        8竹籤3
        9檯紙3
        10紙巾3巻
        11燃碳料3
        12打火機1
        13工人手套1
對以上有問題可以問我!!

另外一個提意,本人認為最好就係自己想食咩,講出黎,份量幾多講出黎,一定要食得曬,唔好浪費食物,在今個星期內最好完成!!謝謝大家合作!!
若果自己想選食物的話  請跟例子回帖
例 : 雞扒,豬扒各2份,魚蛋10顆,香腸5條....等

可以的話!情詳細例出餐單,謝謝!
唔…好豐富哦~
我吃什麼都可以~只要不是蟹、魚、青瓜跟櫻桃就好~
哈哈..bbq燒蟹@@?~
原帖由 Siu偉 於 2008-7-3 09:08 PM 發表
哈哈..bbq燒蟹@@?~

係唔係想扣錢呀~
[發帖際遇]: kasan不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金33銖.

鮮茄瓜 外國牛柳 <-呢兩個我鐘意
原帖由 kasan 於 2008-7-4 02:09 AM 發表
[發帖際遇]: kasan不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金33銖.

鮮茄瓜 外國牛柳 <-呢兩個我鐘意

咁你自己去搵..搵唔搵到先...不過外國牛柳會好貴
如果可以既話,你地最好都提供菜單之餘,講埋個金錢數目..3q
[發帖際遇]: 寒靈.伊參加論壇辯論大賽, 獲得現金14銖.
nn我想問,你地係直接訂購定自己買嫁??

回復 7# 的帖子

咁西冷得啦 ...
金錢唔知呀, 唔係套餐黎架咩?
[發帖際遇]: MarksMan.N2開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金86銖.
nn
原帖由 寒靈.伊 於 2008-7-4 01:49 PM 發表
[發帖際遇]: 寒靈.伊參加論壇辯論大賽, 獲得現金14銖.

我想問,你地係直接訂購定自己買嫁??

而家就係比你地選擇囉
一係跟上面一樣..一係自己講你想食咩
原帖由 kasan 於 2008-7-4 01:59 PM 發表
咁西冷得啦 ...
金錢唔知呀, 唔係套餐黎架咩?

=, =你又冇睇清楚我第一帖既野....
[發帖際遇]: 寒靈.伊看到路邊的乞丐, 施捨了現金18銖給乞丐.
nn
原帖由 MarksMan.N2 於 2008-7-4 07:28 PM 發表
[發帖際遇]: MarksMan.N2開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金86銖.

而家就係比你地選擇囉
一係跟上面一樣..一係自己講你想食咩

噢~冇,我只係想問,如果你地係跟訂的話…咁根本冇得林嘛,
但如果自己買,成本好貴wo~
咁都睇下你地食咩先得嫁...又唔講
[發帖際遇]: ~:+:波波:+:~恭喜你, 你決對係萬中無一的幸運兒, 因為你中左際遇系統的大獎, 獎品就係捐贈現金500銖給替戀.
nn我想問呢....
本地番薯6條或薯仔6隻
你地想點整????需唔需要鍚紙呢樣野架- -???