BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 逍遙

逍遙夢(夢醒)製作中

好好玩的..!!~^^
,

玩*??
係掛////

唔知了*...

????

?~?
         唔知咩事*''``
做咩唔知ar??????
    ,

就係唔知囉*~~
你地講緊吾知咩?

唔知病病係女人*??~~

繼念

情已繼.念已忘......
[03]在人生的旅途中,沒有返程的車票.......
下.....什麼東東呀?這本書在講d物呀~~~[00]
我開玩笑地說:沒有返程車票,也有返程機票嘛...哈哈[06][06][09][09]
再看看這本書的題目......好似叫繼念....我什麼時候借的呀...想呀想[01]
想不起呀...[08][08][10][10][10]算啦..再看看下文講d物野先[05]
人生幾回多樂事,萬物齊緣萬物終,千言萬語莫問盡,齊緣修道莫問仙,願似春來冬
歸去......萬燕齊來共壽仙.[07][07]
下[00]下[00]下[00].....什麼利嫁...[10]我立即把書掉在地上.[08]重重的踏了幾
腳....[06]浪費時間的書=.=
oh my god 今天是中秋啵...不過都要返學[03][03]
嘿嘿...今天要第八節上電腦[00]...不過我偷偷溜走[06][06]
回家睡覺...[06]月秋也沒有出街..因為冇人陪[03][03]
睡覺啦[04]...zzz,,zzz
=.=傳來了鬧鐘的響聲...天亮了嗎==..zz不過今天好似放假.
繼續睡...zzz[10][10]{今天你好似白睡了一天..你冇野做嗎[10][10]}下...誰在說話...醒來已天都黑齊了...晚上十點....
我心想...5得...今天一定要出去看看月光[01][01]
一個人靜悄悄地獨自上大三巴的最高處賞月...歷盡千辛萬苦才到山頂..
(后話...最後問過人才知道有電梯上[00][00][03][03])
在山頂高處眺望澳門的月色...簡直very good[07][07]
四處人影滿羅...有情侶,也有旅客...看著自己孤獨的身影.
再看看月光...心里不禁想起一首詩...人月兩團圓,我獨暗神傷,
寡人獨看花影月,沒有佳人伴在旁[03][03]
獨自賞色皆吻月,令人惋惜動人愁,我問蒼天一值話,情已斷,念已忘,可時讓
我共負泉,蒼天贈我一值話,既而斷,既而忘,何.樂.更.逍.遙[02]
(以上詩句是虛構的[09])
未完嫁nn[ Last edited by 逍遙 on 2004-10-8 at 08:48 PM ]

haha*..
        咩書黎架*..?
不要加符號 ...
整理中 ... (今次出書...[06])
,

...下*..
         出書*!?
繼念

情已繼.念已忘......
在人生的旅途中,沒有返程的車票.......
下.....什麼東東呀?這本書在講d物呀~~~
我開玩笑地說:沒有返程車票,也有返程機票嘛...哈哈
再看看這本書的題目......好似叫繼念....我什麼時候借的呀...想呀想
想不起呀...算啦..再看看下文講d物野先
人生幾回多樂事,萬物齊緣萬物終,千言萬語莫問盡,齊緣修道莫問仙,願似春來冬
歸去......萬燕齊來共壽仙.
下下下.....什麼利嫁...我立即把書掉在地上.重重的踏了幾
腳....浪費時間的書=.=
第二天...
oh my god 今天是中秋啵...不過都係要返學
嘿嘿...今天要第八節上電腦...不過我偷偷溜走
回家睡覺...月秋晚上沒有出街玩..因為冇人陪
早d訓.........
睡覺...zzz,,zzz
=.=傳來了一陣鬧鐘的響聲...天亮了嗎=.=..zz不過今天好似放假.
繼續睡吧...zzz{嘿嘿..今天你好似白睡了一整天..你冇野做嗎.}(嚇)下...誰在說話==...醒來原來天都黑齊了...晚上十點..[00]..
我心想...5得...今天一定要出街去賞月
晚上11點
一個人靜悄悄地獨自登上大三巴的最高處賞月...歷盡千辛萬苦才到山頂..
(后話...最後問過人才知道有電梯上,[03])
在山頂高處眺望澳門的月色...簡直very good...yeah
四處人影滿羅...有情侶,也有旅...客看著自己孤獨的身影.
再看看月光...心里不禁想起一首詩..."人月兩團圓,我獨暗神傷,
寡人獨看花影月,沒有佳人伴在旁
獨自賞色皆吻月,令人惋惜動人愁,我問蒼天一值話,情已斷,念已忘,可時讓
我共負泉,蒼天贈我一值話,既而斷,既而忘........何.樂.更.逍.遙"[00][00]
(以上詩句是虛構的)
咦.....醒來才發現自己看書看過頭,累到睡著了....手上還拿著名叫繼念的書
無奈.....無奈[00]nn[ Last edited by 逍遙 on 2004-10-8 at 09:03 PM ]