BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1229|回復: 4

[討論]今次ge WINNET CS 1.6 比賽心得...

今次ge WINNET CS 1.6 比賽心得...

我今次認為就B Team 大概實力可以說是不錯了...

但重點就係,Why Alex Alway only one give other People Heads Shoot ...

然後Alex 就只有望住自己個Moon 黑色畫面la !

很正常Alex 死左後,其他人在不久又會望住自己個Moon 變成黑色畫面la !

咁我想問問你地點解會次次都會有黑色畫面睇 ?

[10] [13]
佢地第一是太緊張  一見人就full (不過我地a隊都一樣)
      第二是alex行得太快  比賽前我叫左佢唔好行先 由nike 或其他隊員行先
      第三是b 隊再做賊時縮在一起 應該要散開少少打
      第四是b 隊有些人還未習慣無腳步聲移動 時常被敵人發現
其實B Team 應該多多少少都要Training 吓個d 聽聲呀 !
最主要係B Team 一部份人都要向A Team lend 裝備呀 ! so ......
b 隊表現差是正常的

但a隊表現咁差就唔正常

因為a隊少左攞裝備出黎練習 只是識用mp5 d mouse and 鍵盤

隊長表現不夠直極 被d某人物亂plan 又無咩練聽聲辨位

以前a隊隔三"碰"壁 都聽到敵人的聲音去左邊 反應極慢 明明人地都有腳步聲

自己也都聽到 但叫backup 已經太遲 因為敵人已經到了  唔敢大膽穿墻  

我覺得a隊再試多次分組行動 三人一組 二人一組 各自由組長控制 一隊的組長叫

backup時 另一隊的組長叫 gogo go 先去 否則唔會backup 組長去邊 成員就去邊

大plan由隊長講 你覺得點呀?  我地隊會響8月頭開始練習 5vs5 所有隊員必須出

值....不出值者 有權揾人代替佢個位  that is clear?
ok