BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 凌曉雨

HIHI

想問下有冇人識用GDB......可唔可以教下細佬點用.......
吾多識wor...
不過我個fd識...
$國王~  在 2005-7-3 12:32 PM 發表:

推頭...[00]   你要推頭黎做咩呀?  你知唔知推頭姐係咩呀.....

就係難推頭先好用.........唔會好似e 5咁
我淨係覺得evo5 超易推頭姐...    其實都同evo4差唔多....
比e4好轉d...我覺得...哈哈
e 4 4個 look抓地能力強.........
咸甘桔  在 2005-7-3 12:36 PM 發表:

想問下有冇人識用GDB......可唔可以教下細佬點用.......

我以前都用過,,,你想知邊方面?
啊賢  在 2005-7-5 09:54 PM 發表:

actually,
i also wanna know some technique about GDB in Akina DH..
i played 3'05 with my 200K GDB
i want to ask how to enter 3'03...
don't know how to enter the "death right" co
er...
plz teach me..><
凌曉雨  在 2005-7-5 10:24 PM 發表:

actually,
i also wanna know some technique about GDB in Akina DH..
i played 3'05 with my 200K GDB
i want to ask how to enter 3'03...
don't know how to enter the "death right" co
er.. ...

叫隊長解釋...........下
凌曉雨  在 2005-7-5 10:24 PM 發表:

actually,
er.. ...

如果我無錯...我諗你既意思係妙義點解去到200...(有錯唔好意思...我英文唔合格)...   

哈...其實呢個就係gdb既缺點...無錯...佢係未full之前係開到200...full好似都得204..因為gdb呢ga車...主要用途都係挑機用...起步快都轉向夠嘛[07]...

如果真係要用未full既gdb入3"03...咁你就要盡量&#25886;曬線位...
啊賢  在 2005-7-6 08:55 PM 發表:

如果我無錯...我諗你既意思係妙義點解去到200...(有錯唔好意思...我英文唔合格)...   

哈...其實呢個就係gdb既缺點...無錯...佢係未full之前係開到200...full好似都得204..因為gdb呢ga車...主要用途都係挑機用 ...

我係想問秋名GDB 死右點過...@@
凌曉雨  在 2005-7-6 09:32 PM 發表:

我係想問秋名GDB 死右點過...@@

@@..........都是隊長最好.......
啊賢  在 2005-7-6 20:55 發表:

哈...其實呢個就係gdb既缺點...無錯...佢係未full之前係開到200...full好似都得204..因為gdb呢ga車...主要用途都係挑機用 ...

隊長你d英文...o.O
啊賢  在 2005-7-5 09:54 PM 發表:

gdb有冇得爆起步ga.....?
~KeItH~  在 2005-7-7 10:37 PM 發表:

隊長你d英文...o.O

haha...算唔差ga la....