BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9983|回復: 179

HIHI

各位好 ya
我剛剛先玩頭d...
唔多識玩
      想問下s2000好唔好用?
我覺得好快.
你好~!!
問s2000 d野問下我地副隊長~
凌曉雨  在 2005-6-26 02:22 AM 發表:

各位好 ya
我剛剛先玩頭d...
唔多識玩
      想問下s2000好唔好用?
我覺得好快.

請留低你icq同電話.....到時出黎教你.........

我icq  191218370
電話    6644258
msn   stanley8616233@hotmail.com
yahoo stanley8616233@yahoo.com.hk
skype stanley8616233
qq      417486704(沒用的)nn[ Last edited by 碧驚目一郎 on 2005-6-26 at 09:10 AM ]
碧驚目一郎  在 2005-6-26 09:05 AM 發表:

請留低你icq同電話.....到時出黎教你.........

我icq  191218370
電話    6644258
msn   stanley8616233@hotmail.com
yahoo stanley8616233@yahoo.com.hk
skype stanley861 ...

點解無血型身高既??
啊賢  在 2005-6-26 19:17 發表:

點解無血型身高既??

哈哈~
我地要全部資料~嘿嘿[06][06]
身高1.74......得未........
我得1.63..T_T
轉向吾好  某d關又飄   做ta ge話差左d囉

不過對戰ge就一般啦  因為係六波車呀ma 可以有起步ge優勢
(唔啱請更正...)
用呢架野...
ta秋上明比8仔好...
vs就好易比人己屈lor...
kaka
我都係玩好小小先等各位哥哥面對面教 na..^^
and 我想問下咩叫 翼甩a? 係唔係用左會勁d ga
凌曉雨  在 2005-6-27 02:01 AM 發表:

kaka

你比你icq同電話我啦...有個人玩都未玩過都叫我教佢啦........
新手站時米學到咁深ge招式.............
凌曉雨  在 2005-6-27 02:01 發表:

kaka

新手練好out in out先啦~
吾係你學咩都冇用~
~KeItH~  在 2005-6-27 11:03 PM 發表:

新手練好out in out先啦~
吾係你學咩都冇用~

out in out=靠外線彎入內線ge意思.........
凌曉雨  在 2005-6-27 02:01 AM 發表:

kaka

個人建議你用evo4...性能平均...對你開頭和後期ta都會易上手很多...

s2000則不建議用...(望副隊原諒...)性能比一般6波都低...而且6波車對新手來說

較難...而且車飄得太利害...如果真的玩s2000的話...建議你先綀好evo4再說...

附帶一問...你是男的還是女的@@"???