BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1228|回復: 10

[求助]我個qoos acc 又係咁la ><"

話說我第1個qoos acc...咁我有次出網吧玩...咁熄機走戈陣唔記得登出...返到屋

企就話"會員名無效,密碼錯誤或安全問題回答錯誤,您可以有至多 5 次嘗試,
請返回。"

咁我諗下會唔會比人盜左la...不過無理由la...網吧d機熄完之前d

紀綠會無曬ga 嘛...咁我第2日去睇下個acc有冇仲係網吧登入緊la...但係就無

咩...仲要登入tim"
你現在瀏覽的網站區域某些功能需要註冊會員身份才能使用,如果你是會員,可以先<登入網站>後再瀏覽。

咁我算la...未開個新囉...點知我去網吧用完...急住走又唔記得登出...返到屋企

又入唔到...諗住忘記密碼應該得ga la...點知又係咁...咁我戈2個qoos acc點算好a...

有冇人可以問我係qoos問下或者發表下...
send個e-mail比qoos lor...
~KeItH~  在 2005-6-24 08:09 PM 發表:

send個e-mail比qoos lor...

佢唔係用自己個e-mail嫁....所以先煩緊咯佢......
ei..... 有心冇力
   so-____ -
碧驚目一郎  在 2005-6-24 20:47 發表:

佢唔係用自己個e-mail嫁....所以先煩緊咯佢......

我最速傳說討論區個acc都係....[06]
在Qoos 改 E-mail 要密碼的 ...
怎會呢 ... (他又不知你密碼)
kasan  在 2005-6-25 12:56 AM 發表:

在Qoos 改 E-mail 要密碼的 ...
怎會呢 ... (他又不知你密碼)

佢係網吧上左之後正常係應該有10分鐘提示的......但係佢係都要上qoos......之後夠鐘忘了按登出.....就係咁而已.......
我用自己e-mail申請戈個都係咁...我試過...
啊賢  在 2005-6-25 08:43 AM 發表:

我用自己e-mail申請戈個都係咁...我試過...

你係米係網吧上左之後正常係應該有5分鐘提示的......但係係係都要上qoos......之後夠鐘忘了按登出.....係米就咁
碧驚目一郎  在 2005-6-25 08:46 AM 發表:

你係米係網吧上左之後正常係應該有5分鐘提示的......但係係係都要上qoos......之後夠鐘忘了按登出.....係米就咁

=-=我去咁奈戰高都唔知佢有d咁既野喎
啊賢  在 2005-6-25 09:51 AM 發表:

=-=我去咁奈戰高都唔知佢有d咁既野喎

咁你即係係啦.....唉