BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 碧驚目一郎

King Team最速公路記錄公佈區

~☆永遠之 該用戶已被刪除
~☆永遠之闇☆~  在 2005-6-23 05:16 PM 發表:

但係5波好易撞場嫁喎.....同埋最後哥幾個灣都好急嫁喎..我唔敢用5波呀....我過哥幾個灣得130到咋...好慢呀..還望你教下我點過哥幾個灣

唔係啊.........係轉左個彎dd先上4波....唔得ge話就擦子膠+踏break出彎一出彎就踏油.....
赤下第一個彎落4波......踏break過的........
我第一個灣係唔上5波ga....
     直接4波過...........
~☆永遠之闇☆~  在 2005-6-23 06:37 PM 發表:

我就上到5波..去到哥度落4波...踏小小BREAK...咁過嫁..但係仲有無好D既方法呀..
我聽...目一郎..佢話...入灣落4波..之後灣心拖波..之後出灣上5波..得唔得呀..唔怕抄牆咩??

上左再落反唔覺有d煩咩...??
   頭哥段路我係全4波ga..你都試下....
赤城一開頭戈個彎要踩break...唔洗踩...到第2個checkpoint戈個v字彎..就立即

落3再上返4...大概出到12x

最後戈幾個連彎...其實要用5波技先入到30...因為之前有一段大直路...所以戈度

應該己經上到5波...去到入彎戈陣,,,就用5波+break...大概踩到141~142因為係

4個急連彎...到入第2個彎就擦子膠+放少油再出...保持138~142...最後戈2個就

擦子+鬆油...咁就算未full最少到入到28"
啊賢  在 2005-6-23 06:55 PM 發表:

赤城一開頭戈個彎要踩break...唔洗踩...到第2個checkpoint戈個v字彎..就立即

最後戈幾個連彎...其實要用5波技先入到30...因為之前有一段大直路...所以戈度

應該己經上到5波. ...

高手...........
咸甘桔  在 2005-6-23 06:58 PM 發表:

高手...........

我都係睇完人玩...之後自己試
~☆永遠之闇☆~  在 2005-6-23 06:37 PM 發表:

我就上到5波..去到哥度落4波...踏小小BREAK...咁過嫁..但係仲有無好D既方法呀..
我聽...目一郎..佢話...入灣落4波..之後灣心拖波..之後出灣上5波..得唔得呀..唔怕抄牆咩??

我覺得第一隻彎應該用5波技+break
 彎心或者再過d再落4波都未遲~
啊賢  在 2005-6-23 06:55 PM 發表:

應該己經上到5波. ...

到第2個checkpoint戈個v字彎..就立即

???
我唔係好明你講邊個彎喎.....
但係我玩哥時係未落過3波
包括死右都係~
~☆永遠之闇☆~  在 2005-6-23 09:19 PM 發表:

5波嫁車難轉灣好多嫁喎..怕唔怕轉唔到直插抄牆嫁...??

~☆永遠之闇☆~  在 2005-6-23 09:19 PM 發表:

有一個灣係第3個check point之後即刻好似v字咁嫁呢....哥個灣..落左3波毛..因為必抄嫁...所以3波..可以唔駛扣咁多..再即刻上番4波...咁就有12x嫁la

哥個咪係死右囉.....

如果你咁早落定波,你ga車會有可能推頭或者左飄右飄ga
lee兩個彎都可以早一d收油,咁就可以安全d囉~
死右係前一個右彎己經開始收收油
開頭第一個彎就轉完個微右彎就即刻收油,跟住比break
我試過130出 rx8 如果用evo4或者gc8v我諗會仲快囉~