BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1817|回復: 9

為什麼某些學生總是唔想讀書呢?

點解a?
父母都有錢供佢地讀書~但佢地都係唔想讀書ge?
..........................................
..........................................
????????????????????????????
唔通讀書真係咁難咩?
.........................................
.........................................
???????????????????????????
[08][08][08][08][08][08][08][08][08][08][08]

請發表你地ge 意見la~!lucky~
我都試過係甘.........
  哥時淨係掛住玩......因為哥時我諗住仲有大把時間.......
       但係我e+先知以前我係做錯左................
知錯能改~阿la原諒你la~哈哈~咁依家成績點呢~?
現時社會物質太好了.....跟本唔洗讀咩書都可以有工.......f3就行了.....現時games日益增加....自然就會沉迷於某種世界中.....讀書是什麼全都忘掉了
碧驚目一郎  在 2005-6-30 12:01 PM 發表:

現時社會物質太好了.....跟本唔洗讀咩書都可以有工.......f3就行了.....現時games日益增加....自然就會沉迷於某種世界中.....讀書是什麼全都忘掉了

哈哈~你是係度講緊你自己嗎?~[04]
有時我都有諗過呢個問題架
但係唔明點解我點都囉唔到第一呢......
~:+:波波:+:~  在 2005-7-3 08:28 PM 發表:

因為你春虫虫~~luo~前十名你囉唔囉到a~kaka~前十名依時job~kaka~
這個問題是因為有些人迷失了自己 , 不知在哪方面發展
有些人失去了學習的樂趣 , 不如咁講啦 , 如果可以自由
選擇返唔返 , 你會唔會返?
嗯~有道理啊
Originally posted by ~:+:波波:+:~ at 2005-7-3 08:28 PM:

發下白日夢可能得GE...~?