BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5678|回復: 11

Mr.Children - 未來 (最新寶礦力廣告歌) good!!!!

除o左首歌係Mr.Children唱之外
個女主角仲係靚女綾 (綾瀨 遙)
佢係"在世界中心呼喊愛"女主角

個廣告官網有得睇
http://www.otsuka-adview.ne.jp/movie/asx/po_ct0501002_300k.asx

downlondnn[ Last edited by 小豬 on 2005-9-14 at 08:48 PM ]

HIHI

this song is so good!
i like it.
thx

hello

hihi,唔好意思ar!!我有野想問下你ga!!
點解我download左落黎,但係得1.2MB ge???
而且我仲download唔到落mp3度tim???
呢個係 RM. 檔 唔係 MP3. 檔
唔好意思,我想問下,你有冇Mr.Children - Sign(orange days既主題曲)
唔知你有冇呢首歌??請回覆。唔該。
唔好意思,呢個係咩黎架~~開唔到既??
http://www.wahahaha.idv.tw/pic3/2005-03-26-Sign.wma

下載方法 : right click > save as
下載請快 ! 否則又死 link !
呀~~唔該晒你呀~~極唔該呀!!我搵左好耐啦!!多謝你呀。
我想問 li 首《未來》 係細碟定大碟??
同埋隻碟名係咩??我好想買li 隻碟!!!
唔該知人話比我聽
廣告女主角真係超正!!