請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1258|回復: 6

[color=Red]- °°°°°° [[下(賤_□█'||[*!★-°°,, [/color]

[█'如 果 梨 見 到 自 己 條 咀 / 條 女 ,, '★同 第22 個 ×'|11齊 ,,

梨 會 點 na...?
[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][/fly]

[fly]ㄨ遺憾什麼﹥ ●愛過是愛 卍 [/fly]

[fly]時候已晚 .終於逼我揀 ◎ 揀你  ∮我亦怕高攀[/fly]

睇下係咪兜口兜面撞到正lor
如果唔係ge話咪吊住佢地尾~
係ge話咪同佢講清楚lor~
 口甘 梨 個 陣 d 針 情 會 係 黑占 + ...?
maybe 5 開心...

55 開 針 就 sure + la...
乂笠火暴sky  在 2005-4-21 09:45 PM 發表:

口甘 梨 個 陣 d 針 情 會 係 黑占 + ...?

[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][/fly]

[fly]ㄨ遺憾什麼﹥ ●愛過是愛 卍 [/fly]

[fly]時候已晚 .終於逼我揀 ◎ 揀你  ∮我亦怕高攀[/fly]

會有d火有d傷
鴛鴦兔  在 2005-4-24 05:06 PM 發表:

[fly][/fly]
...

鵝 個 fd 就 忍 55 住 過 左 去 打 左 佢  1 巴 ...