BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1422|回復: 7

>>怪<<

有 個 g 同 個 b 講 左 話 好 like 個 b

但 係 個 b 就 無 答 到 個 g

當 電 話 一 口向 > 個 b 就 g 係 個 g 打 黎     
 >( 正 常 情 況 下 個 b 應 該 cut 線)

但 係 月 講 月 開 心 tin > 之後 仲 唔 常 cut 線>

咁 個 b 係 唔 係 like 個 b ar

但 係 個 b 話 佢 自 己 唔 like 個 b wo

咁  佢  係  唔  係  厄  緊  自  己
我覺得就係 la ~~

個 b 係 5 係你 ar ~~  ka ka
天使藍~阿飛  在 2005-1-13 07:38 PM 發表:

有 個 g 同 個 b 講 左 話 好 like 個 b

但 係 個 b 就 無 答 到 個 g

當 電 話 一 口向 > 個 b 就 g 係 個 g 打 ...

打 錯..   ”咁 個 b 係 唔 係 like 個 b ar”
        ” 但 係 個 b 話 佢 自 己 唔 like 個 b wo  

咁 係 :   ” 咁 個 b 係 唔 係 like 個 g ar”

”但 係 個 b 話 佢 自 己 唔 like 個 g wo ”
一睇就知 la ~~

你成日都打錯 ~~
有苦衷卦........
係 ar 係 ar  ><"

`
我想知個b,,係米係姐....
係la梗係~