BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1840|回復: 8

無題 - 隨想 ...

例如:我電腦科最強 ...
-
找一個人問他,你甚麼科最強 ...
如果這個人答,我所有科都最強 ... (對信心極大的人較為有效)
你就答 你所有科都最強即係科科都一樣咁強啦 ...
但我電腦科比你強,即係我科科都強過你啦 ...
-
[06]
用黎打擊人自信心嗎...= =|||
咁如果戈個人自信心好低ge話,
咁點算ar~~
如果佢話,我科科都好差咁點算ar~~???
咁我應該點做好ar~~~
kasan  在 2004-12-29 08:51 PM 發表:

例如:我電腦科最強 ...
-
找一個人問他,你甚麼科最強 ...
如果這個人答,我所有科都最強 ... (對信心極大的人較為有效)
你就答 你所有科都最強即係科科都一樣咁強啦 ...
但我電腦科比你強,即係我科科都強過你 ...

駁回: 你又知你電腦比我強
        拿點實力出來看看....
但係你自己都有d科可能冇comput.咁好架ma!!咁証明唔到你科科都俾佢強狄bor
用你地最強的一科 , 如果你無一科強 ...
就不要去撩人啦 ...
-
自信心低的人就不要去撩佢啦 ...
-
-
你又知你電腦比我強
拿點實力出來看看....

蠢人才會這樣叫人去做野 ...
如果我證明不到,那你科科都強過我 , 我又科科都叫你拿點實力出來看看 ...
就咁啦 , 你體育好 , 幫我去打劫銀行啦 ...
實力這東西 , 還是心裏明白就好啦 ....
-
-
~☆永遠之 該用戶已被刪除
~☆永遠之闇☆~  在 2005-1-15 09:25 PM 發表:

駁回:...人地話科科都咁強...你無話自己科科都咁強wor...
例如:你數學唔係電腦咁強嫁麻....咁你只係電腦比佢強..唔係數學比佢強wor...唔係代表嫁wor

主帖的最後兩句 :
你所有科都最強即係科科都一樣咁強啦 ...
但我電腦科比你強,即係我科科都強過你啦 ...

你自已想想 ...
1 代表他的所有科 ...
2 (代表我電腦科) ...

1 = 1 = 1 = 1 = 1

2 > 1
~☆永遠之 該用戶已被刪除