BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小甜瓜

你地想 5 想拍拖 ??

關閉 [複製鏈接]
甘先好...多d利是..
陳近南 該用戶已被刪除
豬仔只愛笨kit  在 2005-4-16 08:56 PM 發表:

甘先好...多d利是..

差 5 多姐 ~~

我冇咩親戚 ,但係我年年都收到 2 千幾利是 ~~
陳近南  在 2005-4-16 09:08 PM 發表:

返親大陸都有一堆人...= ="

家族太大唔係咁好ge姐...我媽子個邊d表妹同表弟好內冇見面...

攪到上一年返到去唔認得佢地...= ="

最好係表妹...成八九個...不過我記得仲有幾個移民左去美國(其中有 ...

嘩...都好多人 wor ~~

我唯一戈 2 個表哥 and 表弟都係英國 ,都有 4 年冇見佢地 la ~~
口圭 ... 4 年 口甘 耐 ar.. >'' '<

口甘 梨 有 矛 挂卜 住 佢 土也 ar....?
一時時 la ~~  多數都冇咩...

我 1 年級戈時佢地已經去左英國 ,4 年級戈時我暑期去左戈度搵佢地

之後都冇見過 ~~  都慣晒 lu ~~
陳近南 該用戶已被刪除
小甜瓜  在 2005-4-16 09:20 PM 發表:

嘩...都好多人 wor ~~

我唯一戈 2 個表哥 and 表弟都係英國 ,都有 4 年冇見佢地 la ~~

[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][/fly]

[fly]ㄨ遺憾什麼﹥ ●愛過是愛 卍 [/fly]

[fly]時候已晚 .終於逼我揀 ◎ 揀你  ∮我亦怕高攀[/fly]

我估淨係你哎呀a哥個a媽都俾唔少你la[06]
陳近南  在 2005-4-17 06:29 AM 發表:

點解有咁多ge...[02]

因為差 5 多封封都幾大封下...
鴛鴦兔  在 2005-4-17 08:24 AM 發表:

[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][img]http://photo.boxup.com/photo/albumphoto/cd200409/y240956.jpg[ ...

woho ~~  邊個哎呀 a 哥先 ???   

你講我地 sch 戈個 ar ??  [06]
個人覺得li個問題有d膚淺......
邊個問題 ??
小甜瓜  在 2005-4-16 09:56 PM 發表:

一時時 la ~~  多數都冇咩...

我 1 年級戈時佢地已經去左英國 ,4 年級戈時我暑期去左戈度搵佢地

之後都冇見過 ~~  都慣晒 lu ~~

口我 哦.....

挂卜 算 挂卜 住 都 55 會 挂卜 得 去 冰 la..

個 陣 梨 口甘 糸田 個......係 米 ar...?
冇錯 ~~   

ha ha ~~  我表弟細你一個月炸 ~~  佢細我 3 個月 ~~
    口我 哦...

梨 挂卜 都 挂卜 住 哥 戈 先 la..>v<'' 係 米...?[講 笑...]