BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小甜瓜

你地想 5 想拍拖 ??

關閉 [複製鏈接]
嘩...你就好 la...有咁多...
陳近南 該用戶已被刪除
小甜瓜  在 2005-4-13 08:29 PM 發表:

好無奈''....成日係我身邊度叫 " Jaxe " 我個名...仲係鬼死咁難聽...

唉...超憎佢地...

[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][/fly]

[fly]ㄨ遺憾什麼﹥ ●愛過是愛 卍 [/fly]

[fly]時候已晚 .終於逼我揀 ◎ 揀你  ∮我亦怕高攀[/fly]

erxc係朝早排隊戈陣好似鬼叫咁係度:
cxndy,cxndy,cxndy........
仲要係望埋過黎戈隻[10]
陳近南  在 2005-4-14 10:21 PM 發表:

親戚關係複習到爆...有時都唔知咩關係...我成個家族加埋至少有1百人... = ="

嘩...咁多...我都想有咁多 ar...>.<
鴛鴦兔  在 2005-4-15 05:31 PM 發表:

[fly]ˋ幾多黑心的教唆ˊ ˇ我亦捱得過 ˙ ×來煽風來點火ㄑ[/fly]

[fly][img]http://photo.boxup.com/photo/albumphoto/cd200409/y240956.jpg[ ...

又 5 係第 1 日識佢地...都估到 + la...

好彩你 5 係一班 ,如果 5 係同佢地一班仲慘 ar...
陳近南 該用戶已被刪除
但係多 d 好玩 d ~~

唉...得我一粒女...d 咩哥咩弟都 5 多同我玩...好悶 +...
陳近南 該用戶已被刪除
小甜瓜  在 2005-4-15 06:00 PM 發表:

又 5 係第 1 日識佢地...都估到 + la...

好彩你 5 係一班 ,如果 5 係同佢地一班仲慘 ar...

[fly][/fly]

[fly]時候已晚 .終於逼我揀 ◎ 揀你  ∮我亦怕高攀[/fly]

我驚緊出年炸~
出年干什么?

[fly][/fly]

我驚緊某幾個人會入商lor~
陳近南  在 2005-4-15 07:01 PM 發表:

我拜年好麻煩ge...要去超多地方...= ="

ha ha ~~  我 5 洗去咁多 ~~

澳門我都冇親戚 ge...所以我新年戈時 5 洗去拜年 ~~
鴛鴦兔  在 2005-4-15 07:28 PM 發表:

[fly][img]http://photo.boxup.com/photo/albumphoto/cd200409/y240956.jpg[ ...

um...應該 5 會掛...
陳近南 該用戶已被刪除
陳近南  在 2005-4-16 08:20 PM 發表:

我根本冇咁多時間去陪親戚...太多啦...返不陸都唔知陪邊個好...[13]

南南好受 d 親戚歡迎 ar ~~