BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 魔法倉鼠

衣架無線有得做[神嬌俠女]lo!!

關閉 [複製鏈接]
鳴 ~~!

好既野洗乜賣咁多廣告.........

睇 去"功夫足球"hoho........超好睇 ,又搞笑..e+ 我睇到第12集....
~星月~  在 2004-11-13 03:31 PM 發表:

裘千尺厄佢話係郭靖殺佢老豆嘛~
楊過暗蔵殺機

佢唔係信呀化...

小豬  在 2004-11-13 03:39 PM 發表:

鳴 ~~!

睇 去"功夫足球"hoho........超好睇 ,又搞笑..e+ 我睇到第12集....

你睇漫畫嫁??
     haha....功夫足球....

未睇過....
小豬  在 2004-11-13 03:39 PM 發表:

鳴 ~~!

what is  "功夫足球"  ????[08][08][18][18]
~無敗將軍~  在 2004-11-13 07:30 PM 發表:

佢唔係信呀化...

佢就係信左.......
~無敗將軍~  在 2004-11-13 07:30 PM 發表:

佢唔係信呀化...

你睇漫畫嫁??

唔係 ! 我指的是張偉健 同 容袓兒 tiwn 黃秋生 唔公如.........做戈套功夫足球

遲 d 珠江 台都會做

12月 無線都會做

我用 bt 將成套野 down 落黎睇
    ooo....我大致知你講邊套.....
~星月~  在 2004-11-14 12:08 PM 發表:

佢就係信左.......

冇野講........

小豬  在 2004-11-14 03:30 PM 發表:

唔係 ! 我指的是張偉健 同 容袓兒 tiwn 黃秋生 唔公如.........做戈套功夫足球

遲 d 珠江 台都會做

12月 無線都會做

我用 bt 將成套野 do ...

哦...戈套野起大搜查度有講過下咁..
乜唔係電影黎既咩...
    係ar...我都係好似睇娛樂大搜查知ga....

5係ga...連續劇泥ga ma....
我以為電影先...傻左...
     haha.....不過都5知會5會有得睇je.....
陳近南 該用戶已被刪除
如何間接???
   don’t know......
~無敗將軍~  在 2004-11-16 06:51 PM 發表:

冇野講........

哦...戈套野起大搜查度有講過下咁..
乜唔係電影黎既咩...

戈套 唔係電影............
HOHO .............

睇完 lo !!!^^