BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 天殺孤星

2006年不要搭華航.....

冬//藍  在 2004-11-9 05:07 PM 發表:

咁恐怖*..><;

你到時去搭下...見証一下這個理論
唔好唔好....你黎la天殺..........
天殺孤星  在 2004-11-12 13:22 發表:

你到時去搭下...見証一下這個理論

呢 d 野 緊 係 俾 你 做 gala ...

等 你 見 証 下 ...

唔 駛 報 夢 俾 我 地 gala ...

放 心 去 la ...
sky  在 2004-11-23 06:22 PM 發表:

呢 d 野 緊 係 俾 你 做 gala ...

等 你 見 証 下 ...

唔 駛 報 夢 俾 我 地 gala ...

放 心 去 la ...

ar妹講到好似一定會die咁wo~~~
☆~友情~☆  在 2004-11-23 19:05 發表:

ar妹講到好似一定會die咁wo~~~

hehe ...

天 殺 搭 哥 架 機 實 會 墜 機 ge ~

咁 咪 有 dd ...係 dd 可 能 會 die lo ~
sky  在 2004-11-23 08:12 PM 發表:

hehe ...

天 殺 搭 哥 架 機 實 會 墜 機 ge ~

咁 咪 有 dd ...係 dd 可 能 會 die lo ~

因為佢叫天殺ar?????ka~