BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2126|回復: 20

m.Ga 分錢計劃

leader m.Ga | Ksharp 200
         m.Ga | RYU 200
         m.Ga | Vison 200
         m.Ga | Kueng 200
         m.Ga | Edw2rd 200

以上分錢計劃如果lo到第一就係[02]

個人賽 if Ksharp win jor 就有500 or 600   

請各隊伍準時1點集合在mp 5....因為晚上Ksharp 請食飯
i say 有份係報名表到歌d.......
請定ga la !!!

不過睇吓幾時姐ma !
樓上既分錢計劃已經落實.......

等Ksharp今日落到單人就有人請eat飯
匿名  發表於 2004-8-19 21:28:58
哦~咁就唔只啦~後備好似都有比錢吧
咁就要問下呀 Oscar la !!
新既分錢計劃.

RAY 160
Ksharp 160
Edw2rd 160
Kueng 160
RYU 160
Vison 160

剩下歌40係留番畀Ksharp請食飯歌時睇數既
有份夾錢歌d 就有lo
Edw2rd  在 2004-8-20 12:37 PM 發表:

新既分錢計劃.

RAY 160
Ksharp 160
Edw2rd 160
Kueng 160
RYU 160
Vison 160

剩下歌40係留番畀Ksharp請食飯歌時睇數既

Oscar 話佢打得很辛苦,同埋Edw2rd 你還欠Oscar 120 $ ,所以 Oscar 話佢應該拿300 $ 才對wo !![05]
if i don't buy your mouse ..how 欠他120.. 仲有....個個都有出力咁濟......你都有.....你d tk咁x叻..我記得既[07]
匿名  發表於 2004-8-20 21:28:53
唉~講左係因為咩事而打到你~唉~可悲
N2 不用和Edw2rd 多說 La !
我都唔想同你多說.....................tk 呢d 野..係你地咁叻先做到
咁下次有機會叻d 先得 lol !
lolz...............同我地打clan ma?? 等我rape下你地就知你地有幾多斤兩