BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1657|回復: 13

夢想實現的機會到了...

今日上msn啊 , 有個hkge人add左我 , 佢係模特兒公司ge經紀人來嫁 , 佢對我有興趣 , 仲問我想唔想做model . . .
              佢有比個網我睇佢地間公司 , 都比我睇過佢負責d model ge相! ! . . .
              呢個一直都係我ge夢想 , 無論係model or 歌手都好 , 都係我好細個時就一直想做ge事 . . .
              聽日要去hk 啊 . . . 面試啊 . . . 好緊張 ! 但係希望呢度ge朋友們可以支持下我 , 比d少少ge祝福我啊 > <" . . .
              哈~ " 或許實現不了 , 但我知道最起碼我有try過 , 而家好需要你地啊 . 因為我好緊張 !!
              或許經紀人是騙子 , 但我都好想try下啊 . . . 請你地比d力量我啊 !!好唔好??

哈哈~ " " 後記係~""我無去到囉~ " "
haha~始終無法抵擋比人騙ge害怕感~
所以我放左飛機 . . . 之後係msn同佢聊就~哈 ! 佢就話比多次機會我 , 但係就要睇下我點取悅佢 , 仲要我以身換job ~ " 當然就無可能啦 !
所以我就bolck左佢個msn lu~> <"haha!!就咁之ma~哈 ! 世界壞人真係多~哈哈 ! 呼~好在無去到咋~haha ! ! 不過沒關係啦 ! 大家要少心騙子呢 ! > <"由其係女仔啊 . . .!!nn[ 本帖最後由 少主紫咩咩 於 2010-1-4 09:46 PM 編輯 ]
冷靜點啦 日後做左模特 要面對N多人架 ...
你又唔知入面GE人係點 好好面對啦
加油呀 ! 實支持你傢 ! 希望有手信喇 !
衰人= =""你講黎唔出聲>"<"
你面試成點啊=3=

回復 4# 嬌XD 的帖子

呃 唔好提啦 ...
面試成點AR????
結果如何ar?
雖然係遲左la,不過都希望你成功~
^^
我都有我的夢想...
只係
永遠都唔會賓現
樓主實在好好啊~~~