BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9395|回復: 102

2009年替戀社區活動

大家有咩好提議...提出黎啦...今年完全無活動喎...

攪手們...where are you!?

回復 1# 陳近南 的帖子

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
Kill~BB

回復 3# wkasan 的帖子

??
呢D要黑色幽默 ... 咳咳 ... 大個女會明D架啦 ...
----
陳生開帖 陳生搞啦 ... 唱我......唔好住

回復 5# wkasan 的帖子

=..=今日人地講咩我都唔明GE.........唉!!!唔同左世界LU~
食左慒仔丸 ...
近得壞多 ... 僅餘幽默也蕩存

回復 7# wkasan 的帖子

慒仔丸又係咩東東..........=...=多左好多野都唔明TIM,你唔好成日講外星語,OK??
心情郁悶到爆!!
原帖由 wkasan 於 2009-11-13 02:02 PM 發表
呢D要黑色幽默 ... 咳咳 ... 大個女會明D架啦 ...
----
陳生開帖 陳生搞啦 ... 唱我......唔好住

身為管理員...責任!?

一野推曬落我度...想吉呀...
原帖由 少主紫咩咩 於 2009-11-13 02:19 PM 發表
慒仔丸又係咩東東..........=...=多左好多野都唔明TIM,你唔好成日講外星語,OK??
心情郁悶到爆!!

黑色幽默 = 灰暗色ge笑話

慒仔丸 = 話明係慒仔丸...吃左梗係傻下傻下慒下慒下咁囉

回復 10# 陳近南 的帖子

=...=TMD的無灰.....

回復 6# 少主紫咩咩 的帖子

你神遊咁呀?乜都唔明~!

回復 12# Cat 的帖子

哈哈~無計啦~琴日返工累過頭,變左做外星人lu~~
又係bbq?
上年唔係先搞完…= =|||

好! 近南大哥你努力! 嘻嘻~
我會精神上支持你做主持人~呵

回復 14# 寒靈.伊 的帖子

唔B不如搵間公園去踩單車囖~!