BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2506|回復: 16

AK 魔獸問題..

137 傲雷 B 100% 820 + 0 760 + 0 480 + 0 1100/1100 13 14/100
隻野得100經驗嘅  比比進化型都有400經...
[發帖際遇]: Carter玩寵物樂園, 獲得現金12銖.
nn因為是蛋的原故
但比比進出黎嘅其他獸都係400經哦  仲以為有問題TIM.,..
其實蛋好難掉下來的 ...
都唔知點解你地咁多 會~
原帖由 Carter 於 2009-3-18 01:13 PM 發表
其實蛋好難掉下來的 ...
都唔知點解你地咁多 會~

我都覺得好難跌呀  呢D埋係傳說中嘅幸運值問題囉..
有時打四五日都唔跌一隻蛋  有时就一日跌幾隻....
仲有  我地打嘅蛋多數係係最後一幅跌嘅..我隻龍神係尾二個幅打成幾個星期先跌咗一粒蛋咁多..
但已經好滿足 因為個粒蛋就係十年難得一見嘅閰狩護..
曾日壞學生一日打咗三四隻紫羽  不過全部咀地   
今朝又見佢打到一隻...我曾日就豪無成果...
運氣多左d
我日浦係度都係無 ...
[發帖際遇]: 黑色幽默不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金44銖.
nn吓  你都有去探險架咩?  以為你次次係入去吹水TIM...
用kasan號探
呢個號探唔到d乜
日浦夜浦...成日浦到我D獸GE尸體...
[發帖際遇]: 124388獲得本周補貼現金38銖.
nn我想問去野外探險係米見到隻怪跟住就會打,跟住按繼續就會有經,但係我試過咁,之後再入番探險區佢話要等15分鍾,定係係要擺係探撿區唔整佢就會自己有經
唔駛擺係度 你可以做其他野
等待15分鐘係為左呢遊戲不要成為ONLINE GAME..不過好似都係變左ONLINE GAME
我之前玩個隻係10秒一次    我隻小火龍總攻得三十幾   我都可以靠探險將佢攻升到10W..(10W攻為上限)不過成幾個月.. 而個隻遊戏係刪除咗訓練同卑鄙模式  只可以靠探險隨機加攻...其他大至都一樣...
Onlone game GE最大特點係...時間等於實力...
就好似上位人兄咁講...10秒鍾一次...咁經常在線同唔經常在線GE人GE差距就會好大...咁GE遊戲點玩都無樂趣...而且遊戲節奏過快..不利身體健康...