BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11021|回復: 106

3月12號太開心啦~~!!

我好開心啊...........今日12號....我終於有我第一架車車啦~~好事成雙~!MAMA仲買埋部新GE手提電腦比我..........勁爆HAPPY的!!!

march 12, 2009  WHICH is my lucky day!! i got my first laptop and my first owned car!!
[發帖際遇]: Tason遇到kasan,得到kasan賞識獲得現金347銖.
nn硬係覺得有種囂張我ge感覺...特別係3月12日黎個日子....
有車牌 無車 ...
原帖由 Tason 於 2009-3-12 10:48 PM 發表
[發帖際遇]: Tason遇到kasan,得到kasan賞識獲得現金347銖.

硬係覺得有種囂張我ge感覺...特別係3月12日黎個日子....
絕對無囂張GE意思.....如果令你誤會...係度講聲SORRY...我真係好開心>v<"!!
聽日要去買保險跟住就可以開架....雖然唔係咩令車...(used) 但係...真係好開心....!!
原帖由 kasan 於 2009-3-12 10:50 PM 發表
有車牌 無車 ...

唔好灰心啦...我都好似你咁...過左1年半啦...
見到人地有車開自己無...我都唔開心,,,,好想有車....
特別係外國...個個都有架車架....自己就無...去邊都唔方便....
而家有la...so happy...下一個目標就係買一架自己中意ge新車....!!>v<""
kasan~~~~!!! 我地其實都識左好耐..好掛住highschool果個period...
[發帖際遇]: kasan英雄救美, 獲得現金26銖.
nn一年半 ...
[發帖際遇]: ~:+:波波:+:~在賭場爽了一把, 贏得現金1銖.
nn你又一年半啊????????????
我唔想咁耐 ...
[發帖際遇]: ~:+:波波:+:~遇到kasan,得到kasan賞識獲得現金146銖.
nn你考左幾耐啊- -?>????4個碌定2個???
一早有左車牌...但一向懶得渣...
原帖由 ~:+:波波:+:~ 於 2009-3-13 01:55 PM 發表
絕對無囂張GE意思.....如果令你誤會...係度講聲SORRY...我真係好開心>v

講笑不分國界...不分年齡...不分時間...不分地點...不分人物...
嗯嗯~~係啊
[發帖際遇]: 小甜瓜偷偷摸摸買驗孕棒, 花了現金50銖.
nn考左車牌 ( 電單車 ) 都冇買車 ~
渣過呀哥架車發現....

馬路如虎口 ~_~
[發帖際遇]: 阿soup在饅頭店賣饅頭賺到現金37銖.
nn公起~~~我都想要呀
原帖由 ~:+:波波:+:~ 於 2009-3-13 01:31 PM 發表
我好開心啊...........今日12號....我終於有我第一架車車啦~~好事成雙~!MAMA仲買埋部新GE手提電腦比我..........勁爆HAPPY的!!!

march 12, 2009  WHICH is my lucky day!! i got my first laptop and my first ow ...

養車好慘架.............  你渣半年以上就知有几慘 越靚的車養得越慘