BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1399|回復: 13

建議....增加多種方法去REDUCE 果個....善惡值@@

[發帖際遇]: ~:+:波波:+:~開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金197銖.
nn如題~~~得一種方法....好難減啊........
到左200LV 啦=.....又買唔到野- -....如果復活石無哂咪唔駛玩LOR- -??應該考慮下呢個問題~~!!
[發帖際遇]: ~:+:波波:+:~在賭場爽了一把, 贏得現金1銖.
nnhelp- -我而家石都唔敢用多粒啊- -.........我都唔知無端端點解會打到人ge- -..........吼
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
遊戲預設 - 想無唔好卑鄙別人
或別將佢重新就可減曬 ...
至於減方面 問陳生 好岩 ...
[發帖際遇]: ~:+:波波:+:~開車的時候, 一張紙條飛進駕駛艙, 才發現原來是支票現金77銖.
nnwhat do u mean 重新- -??how can i do with this???
[發帖際遇]: ~:+:波波:+:~請朋友們吃飯, 花費現金77銖.
nndamn- -....隻蛋變左0............lv
想當年...9萬多的邪惡值...全靠意志...耐力去慢慢減...
寵物PK:紅人狀態
善惡值:-44681 (邪惡)

頂....重生左仲要紅人....又話得ge!!??黃嘉薪 - -你幫我搞番掂佢啊!!
你教我重生架!!!
[發帖際遇]: kasan英雄救美, 獲得現金26銖.

弄了好 不要提及別人真名 ...

唔好再打人 ...
嘻嘻~~~~!!都係個論壇....更新我d定期比你食哂咋-v-....以前好多錢架>v<
你E+都唔少 ... 全論壇最有米&#22000;個應該係tason (初步估計)
[發帖際遇]: ~:+:波波:+:~不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金17銖.
nn少左n倍...唔少- -?.....以前唔知邊個唔玩比左好Q多錢我架- -