BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10088|回復: 32

巨魔魔兽公司資金重整,現價上漲 24.50 %

[發帖際遇]: -_巨魔_-被老婆發現私已錢, 失去了現金81銖.
nn巨魔魔兽公司資金重整,現價上漲 24.50 %

2009-3-8 08:18 PM
高手所为~  
[發帖際遇]: Tason經過踩到焦皮, 被焦皮主陪醫藥費現金75銖.
nn太容易做到...無視..
兩個幾啫~
無視其价錢...我先賺得個700幾...買厠姐紙GE錢都唔夠...
發呢個貼系叫你融資多點~
[發帖際遇]: 寒靈.伊無端端戴黑超眼鏡上街, 卑人群摳, 損失左現金50銖醫藥費.
nn尼個貼…好似唔應該放係尼到…
[發帖際遇]: -_巨魔_-無端端戴黑超眼鏡上街, 卑人群摳, 損失左現金90銖醫藥費.
nn我反對!    友緣人個版太少貼 要求增加點
請增加D有意義GE貼....
咁都無可能放係友緣人區架 ...
你快D去招友啦~
你系都要比我有緣人區既版主。。。。。。。。。 其他區你就5比。。。。。。。
原帖由 黑色幽默 於 2009-3-8 09:48 PM 發表
[發帖際遇]: 黑色幽默出門就踩狗屎,失去50元,轉身去買彩票,中獎現金50銖元,大叫,行狗屎運.

垃圾帖  應該放係垃圾回收站...

又唔可以算係垃圾…
[發帖際遇]: 寒靈.伊不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金11銖.

原帖由 -_巨魔_- 於 2009-3-8 09:49 PM 發表
[發帖際遇]: -_巨魔_-無端端戴黑超眼鏡上街, 卑人群摳, 損失左現金90銖醫藥費.

我反對!    友緣人個版太少貼 要求增加點

要增加就增加d 同個版有關ge貼…
原帖由 -_巨魔_- 於 2009-3-8 09:56 PM 發表
你系都要比我有緣人區既版主。。。。。。。。。 其他區你就5比。。。。。。。

呃……個位唔係你自己申請ge咩?!
佢話乜區都得ge ...
咁緊係 要符合佢口花花性格架啦