BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2896|回復: 18

寵物新轉生人物...

[發帖際遇]: 黑色幽默獲得醫療補助現金50銖.
nn
攻,防平衡的護衛~··正義的化身邪惡的剋星~··

擅長遠距離攻擊~··攻擊強但是防禦稍低~··

擅長中遠距離格鬥~··攻擊比防禦稍高~··

擁有非凡的領導力和決策力~··防禦比攻擊稍高~·

護衛之神~··有她在可以保證你的絕對安全~··

古代祭司~··擁有極高的攻擊~·但是防禦力很低~·
你一日轉曬呀?

回復 2# 的帖子

奸你開簽名啦 ...

http://www.bysan.com/memcp.php?action=profile&typeid=4

咁發帖下面就有你ge野架啦 ...

回復 3# 的帖子

[發帖際遇]: 黑色幽默買樂透幸運中得三等獎, 獲得獎金現金19銖.
nn一日半....嗰幾隻嘢貴到鬼咁  無錢轉...
[發帖際遇]: 黑色幽默在公車上揀到現金10銖.
nn開咗了        點解我hp係0嘅?  點補返呀
哇  咁多際遇嘅...
原帖由 黑色幽默 於 2009-2-24 07:43 PM 發表
[發帖際遇]: 黑色幽默在公車上揀到現金10銖.

開咗了        點解我hp係0嘅?  點補返呀

http://www.bysan.com/redirect.php?tid=14733 呢度有講
我發現係後面d地圖打好似掉嘢嘅機率係微乎其微  我係前面d地圖打差唔多平均幾十隻到就掉一樣   但我係飄渺幻境打咗成日無乜見有掉過嘢...
我都喺覺得動物得意D...

我吾會比拒大噶~~
[發帖際遇]: missru參加論壇辯論大賽, 獲得現金17銖.
nn死網友點解你只豬咁得意噶?

回復 11# 的帖子

唔想架 ... 我想佢大架 ...
原帖由 黑色幽默 於 2009-2-24 11:02 PM 發表
我發現係後面d地圖打好似掉機率係微乎其微  我係前面d地圖打差唔多平均幾十隻到就掉一樣   但我係飄渺幻境打成日無乜見有掉過...
????世紀之戰 ???? 寵物?
寵物.
機率的發生為幸運值 - 陳近南