請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3284|回復: 9

sammi

[發帖際遇]: 由妮可不小心在路邊揀到一個信封, 發現裡面原來有現金43銖.
nn  刚过36岁生日而且许下“结婚生子”愿望的郑秀文,有了新男友!今天出刊的东方新地周刊报导,与许志安分手7年的“Sammi”郑秀文,与一位中年富商坠入爱河,两人因同属“港福堂”教友而相识相恋,日前Sammi一脸甜蜜的跟男友喝下午茶,在男友面前,Sammi竟像个小女孩,一边撒娇还一边踢脚,的确像是个恋爱中的女人!

的確係會蠢D ge ...
女友比男友強 好大獲ga ma
[發帖際遇]: 由妮可發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金27銖.
nn唔小心發左2個一樣帖  點delete  ?
[發帖際遇]: kasan英雄救美, 獲得現金17銖.
nn神早移走左啦
原帖由 kasan 於 2008-9-17 12:06 AM 發表
的確係會蠢D ge ...
女友比男友強 好大喎ga ma

可能佢男友更強呢  sammi只係出名啫嘛  不過佢係我偶像
[發帖際遇]: 由妮可玩寵物樂園, 獲得現金17銖.
nn
原帖由 kasan 於 2008-9-17 12:10 AM 發表
[發帖際遇]: kasan英雄救美, 獲得現金17銖.

神早移走左啦

醒喎 做得野
無奈…
移動
仲有都睇唔到正面GE~
都唔知係未本人~=  ="