BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1342|回復: 5

幾年後既澳門小姐.... (轉貼)

依據澳門家下個發展..... 幾年後澳門小姐就會........

1. 號! a小姐, 芳齡19歲, 係一位荷官, 志願係成為一個出色既少奶奶, 嚐好係賭博同飲酒....
司儀: 你好~ a小姐.... 聽聞你好多才多藝架喎~ 可唔可以露兩手比大家睇下呀?
a小姐: 好呀~!! 閒, 莊, 閒, 莊... 閒睇七號, 公司莊....閒8點, 莊9點, 莊羸....
司儀: 嘩, 好精彩下.... 唔知今晚又會唔會係8號輸比9號呢? 多謝...

2 號! b 小姐, 芳齡22歲, 係一位公關, 志願係lum掂一個大陸有錢客人, 嚐好係同人寫路同開房喎~!!
司儀: 你好~ b小姐.... 你就做公關, 靠吧口搵食架下... 可唔可以show 下你既口才比大家睇下?!
b小姐: 好呀... (國語+姣聲) 老闆呀, 你很厲害啊~ 買什麼都羸的~ 來呀, 比我一點點買酒喝啦, 一會幫你開個房, 我們再高興高興好嗎~??
司儀: 嘩, 好標準既國語呀, 我係老闆都把持唔住呀, 多謝!!

3號! c 小姐, 芳齡21歲, 係一位學生, 志願係升中三同做荷官, 嗜好係索k同落d喎~!
司儀: 你好~ c小姐.... 有外界話你係一個煙民喎... 你對呢個消息有咩睇法呢~??
c小姐: 我小佢x母呀, 佢地係邊x到見到我煲煙呀? 我係煲都唔會係街到啦, 係都留係屋企煲啦~ 都烚戇架個班能樣... 我話你知呀, 我high野個時唔好影9我呀, 鏡頭都打x爆你呀!!
司儀: 嘩, 好有個人風格同強硬既自我辯護呀~!! 咁睇黎大家都唔好話c小姐係一位煙民啦~!!

以上純熟虛構, 如有類同, 家門不幸.....
呵呵
好好好好....!!!!
原帖由 由妮可 於 2008-9-8 04:59 PM 發表
依據澳門家下個發展..... 幾年後澳門小姐就會........

1. 號! a小姐, 芳齡19歲, 係一位荷官, 志願係成為一個出色既少奶奶, 嚐好係賭博同飲酒....
司儀: 你好~ a小姐.... 聽聞你好多才多藝架喎~ 可唔可以露兩手比 ...

GOOD!
真有風味~~
=3=..  覺得佢地真係西利
好正~= ="