BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2571|回復: 17

澳門替戀 M群自由Talk ( 快d入來睇先啦 ) !

[發帖際遇]: kit在皇后街摔了一跤, 身上不見了現金5銖.
本人已經開了一個給Bysan 討論區使用的"M 群專區"

群id 如下:
group176346@msnzone.cn

如果有咩想Talk,想玩或者想搵朋友傾計ge話,都可以到"M群-澳門 *╱替戀↙+° 自由Talk" 任你Talk ! 任你玩 ! 你地重唔快d來行動 !!!

========================================================================================================

以下是M群的基本功能:
M群 幫助菜單
/1 普通指令 (/list)
/2 管理指令 (/guanli)
/3 信息服務(/xinxi)
/4 基本功能
/5 特色功能
/6 常見問題解答
/7 群論壇
/8 其他服務
/9 快速搜索群幫助

輸入"/序號"進入對應幫助

========================================================================================================

有甚麼問題請各位朋友比d意見啦 !

相關技術支援:MSN群-M群 技術支援
nn[ 本帖最後由 kit 於 2008-6-29 11:24 AM 編輯 ]
幾多人..
現在已經有十人了,繼續加油 !
即係係msn到加o個個mail??
入去睇睇先 =..=
[發帖際遇]: 寒靈.伊發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金42銖.
nn我唔明白…入去…入去邊ar?!?!
要試下先得*v*!!
=  =
有冇人可以解答下我ar??

回復 9# 的帖子

入m群...即係好似msn加人咁!!
[發帖際遇]: 寒靈.伊參加慈善晚會, 捐款現金193銖.
nn即係將o個個mail 加左msn??
十分簡單 ! 好似平時加連絡人咁姐 !
哇哈哈哈~
好好玩ar~
我加左啦!!