BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1334|回復: 13

幾年無上,論壇成長不少,大個仔囉~另帶一問@@

[發帖際遇]: 闖王經過踩到焦皮, 被焦皮主陪醫藥費現金96銖.
nn其實唔想係呢到問,但係人流多...
fd(唔成昆)想買部6千幾電腦比妹(係咪好好人呢)
kasan or 其他人
點汁好??
唔想汁LU~壞左矛頭指向執ge人...
=   ="
咁又係~
自己去電腦鋪問人la
你想用黎做咩幾錢左右就ok
[發帖際遇]: 寒靈.伊買樂透幸運中得三等獎, 獲得獎金現金24銖.
nn咩點汁??
去幸運閣la~
我都買左部手提電腦~
都係6千幾姐嘛~
原帖由 kasan 於 2008-8-24 03:34 PM 發表
唔想汁LU~壞左矛頭指向執ge人...

實力問題...
6千幾  好鬆
6千幾普通notebook lor~~~
[發帖際遇]: 寒靈.伊獲得醫療補助現金50銖.

我買ge係 presario V3000

http://taiwan.cnet.com/review/notebook/0,2000089091,20027723,00.htm

HP Compaq Presario TU
cpu类型 Intel 酷睿2双核 T7100(1.8GHz)
前端总线 800MHz
二级缓存 2048KB
主板描述 I965GM
内存大小 1024MB
内存类型 DDRII
硬盘大小 120GB
光驱类型 DVD刻录机
屏幕尺寸 14.1英寸
屏幕描述 TFT LCD(1280×800)
显卡芯片 Intel GMAX3100
WLAN性能 802.11a/b/g
网卡描述 100Mbps网卡
调制解调器 56K
标准接口 3个USB2.0、1个Express Card、1个IEEE1394a、VGA接口、S-VIDEO接口、扩展槽接口、RJ11、RJ45、声音输入、声音输出孔、直流电源插孔、安全锁孔
电池类型 6芯锂电池
笔记本重量 2400g
操作系统 Windows Vista Home Basic
正常ge一部手提電腦~~~
嗯~
其實而家d電腦都好平~
唔係好貴~
要買就好而家la~
而家好似有優惠~
我部電腦的參考資料
cpu:intel core2 e6750 2.66g
display:gforce 8800 gts
hdd:320gb
ram:1gb x 2 a-data
motherboards:gigabyte n650sli -ds4
GFORCE 8800 GTS衣家要幾錢丫?~