BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ☆~友情~

我返黎lor~

[quote]原帖由 ~無敗將軍~ 於 2008-8-14 12:30 AM 發表

哈哈~想當年我地幾個起海星區吹水
吹到就黎追得上自由講d帖啦
不過自從你地走左~就變得好靜lu

戈陣就真係好勁啦 ...
                      E+水靜鵝飛啦 ...=v="!
[quote]原帖由 ☆~友情~☆ 於 2008-8-14 01:19 AM 發表

係ar~~心淡同杰杰都唔見晒la~~~~
而家戈度根本冇人去la~~~但呢度多左好多人

我係度呀 ...好忙呀呢排 "
                不過間唔中都會睇下呢度 ..
              不過個個都唔識...搭唔到訕 -v-"
= =
又多一個返黎lo~
原帖由 小肥杰 於 2008-9-6 01:13 PM 發表
[quote]原帖由 ☆~友情~☆ 於 2008-8-14 01:19 AM 發表

係ar~~心淡同杰杰都唔見晒la~~~~
而家戈度根本冇人去la~~~但呢度多左好多人

...

哎喲....杰杰...????幾時返左黎ga???
我都返左黎冇耐ja~ka~
哈 ...我間唔中都會黎睇下Ger "
                             真係好耐冇見啦 ...搞緊咩呀你 ?
[發帖際遇]: 朱仔在賭場爽了一把, 贏得現金12銖.
nn稀客中ge稀客~
原帖由 小肥杰 於 2008-9-6 01:09 PM 發表
[quote]原帖由 ~無敗將軍~ 於 2008-8-14 12:30 AM 發表

哈哈~想當年我地幾個起海星區吹水
吹到就黎追得上自由講d帖啦
不過自從你地走左~就變得好靜lu

...

hihi~杰杰
多d返黎啦~
好多時你都會起呢度見到我ga la~
以前又返工又返學真係冇晒時間...
原帖由 小肥杰 於 2008-9-7 02:37 PM 發表
哈 ...我間唔中都會黎睇下Ger "
                             真係好耐冇見啦 ...搞緊咩呀你 ?

返工放工...有咩特別~
[發帖際遇]: ~無敗將軍~經過踩到焦皮, 被焦皮主陪醫藥費現金155銖.
nn
原帖由 ☆~友情~☆ 於 2008-9-8 05:14 PM 發表

友情你都讀完書la~?
[發帖際遇]: 小肥杰在大街上撿到現金100銖, 飛快的跑回家躲著.
nn
原帖由 ~無敗將軍~ 於 2008-9-8 01:32 AM 發表

hihi~杰杰
多d返黎啦~
好多時你都會起呢度見到我ga la~
以前又返工又返學真係冇晒時間...

你就好啦 ..禁快就畢業 "
               重禁得閒呀E+ ..我就有排捱 !
原帖由 ☆~友情~☆ 於 2008-9-8 05:14 PM 發表

哦 ....又係好耐冇見你 "
                  你重做埋呢區版主Tim ..
原帖由 ~無敗將軍~ 於 2008-9-8 08:53 PM 發表
[發帖際遇]: ~無敗將軍~經過踩到焦皮, 被焦皮主陪醫藥費現金155銖.

友情你都讀完書la~?

haha~一匹布咁長ar~不過而家都唔錯ar~
原帖由 小肥杰 於 2008-9-8 09:38 PM 發表

哦 ....又係好耐冇見你 "
                  你重做埋呢區版主Tim ..

sure la我又唔係學校~少左好多機會見lor~
原帖由 ☆~友情~☆ 於 2008-9-9 04:02 PM 發表

sure la我又唔係學校~少左好多機會見lor~

係呀 ..不過E+學校變哂啦 ...
                唔再係以前咁 ..E+我想快d畢業快d離開學校 ...