BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: crystal

點解個家族 ...

[發帖際遇]: crystal販賣軍火, 不小心賺到佣金現金40銖.
nn唔知呀 .. 總係唔好o既比好o既多~

唉~證明我個人o既際遇都係差d架喇~
[發帖際遇]: kasan在賭場爽了一把, 贏得現金1銖.
nn問你條仔攞未得囉 ~~~
呢個人未出現,冇得問~
[發帖際遇]: kasan在大街上撿到現金100銖, 飛快的跑回家躲著.
nn咁你睇黎都無人保釋你架啦~~~ 叫族長啦~~~
個重色輕友型咁耐都唔見人~~~
原帖由 crystal 於 2008-6-16 12:33 AM 發表
駛唔駛咁呀 .. .... 咁你由得我坐啦 ... 得閒探下我都好架喇 ...

(我d際遇太差喇,成日都冇哂d$$ ... )
更改為75%中獎機率 (好的那面)
[發帖際遇]: crystal幫助大陸公安抓賊, 獲得獎金現金50銖.
nn你都話德高望重o既族長係重色o既人 ...
佢連我o既際遇係點都未知 ..
又點會幫我丫 ... ...
命黎ge ...
[發帖際遇]: kasan經過踩到焦皮,陪醫藥費現金113銖.
nn我ge命係個壇開左4年幾
唔計帖
大小只有1.5mb不到 ...
[發帖際遇]: 陳近南收取租客本月房租現金36銖.
nn壞 AK 咪嚮我家族描黑我...

我只係近呢幾日比較忙...唔得閒...

過多一排...我有時間會多 D 上黎...

回復 39# 的帖子

咁族長你要盡量抽空黎多d,還你一個清白喇~~
呵呵
族長冇時間架啦///
族長而家就好似 ... ...
不過,佢話過一排就可以多d上黎丫嘛 ....
只係 .. 唔知佢呢個「一排」係幾耐o者 ... ...
[發帖際遇]: 阿soup發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金23銖.
nn呵
我諗都好耐啦....
的確…好似真係…又沒落la~
下 ... 成立冇耐 ... 話咁快就沒落拿 ..