請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 15980|回復: 66

澳門的校園暴力事件 ! (( 更新 ))

澳門新華惡女

http://www.youtube.com/watch?v=CvY_Wg3hdPw

回帖先有得下載:
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 30 才可瀏覽,您當前積分為 0

手機影片格式 :3gp = 320X240.

打柒姜琪琪

回帖先有得下載:
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 30 才可瀏覽,您當前積分為 0

手機影片格式 :3gp = 174X144.

超版或版主幫忙頂置本主題 ! ! !

以上短片下載後24小時內必須刪除,短片只供觀看用途 !

nn[ 本帖最後由 kit 於 2008-3-14 10:10 AM 編輯 ]
我知呀 今日頭條黎添... 世風日下 道德淪亡 時移世易 ... 個女GE咁對我 我真係無言囉 ...  唉
佢係點樣做到架呢 ?  太無人性  
試過坐巴士嗰陣   有一個女學生在巴士上講電話  講下講下  唔知係唔係對方有講左d咩話唔岩聽  即立加大聲音分貝直鏟對方    粗口橫飛  流利程度難以置信  我都係第一次聽粗口可以咁爐火純青  司機被逼未埋站要將佢趕落車
陳近南 該用戶已被刪除
功夫了得!
女仔勁啊...
係呀   估唔到澳門都有娥媚幫派子弟
寒靈.伊 該用戶已被刪除
老師可管得到就唔叫老師啦
好恐怖= =|||nn[ 本帖最後由 碧驚目一郎 於 2008-3-11 09:27 PM 編輯 ]
原帖由 寒靈.伊 於 2008-3-11 09:23 PM 發表
但响學校老師就有權,
佢係得學校,老師就有權阻止ar

如果有老師阻止   我地就睇唔到呢條片la
陳近南 該用戶已被刪除
睇完之後......我想滅世重生.....

首先用二陽指吉死拍短片個人.....然後用七傷拳xxx打人個女仔.....最後磒石撞地球....

清靜晒....