BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 966|回復: 6

中文名

聽過一個李素寶...嫁左比個姓""既...即係...
洪梅貴,周新恆,羅有大,吳長大,吳昭德,吳美麗,莫思科,林花,郭德雲,麥生仁,老來旺,吳廣德,畢可宜,周蕙娟,鍾樂海,廖植彪,柯蘭詩... 當中我覺得最好笑既係"劉比蒂","史塔蓋"
黃嘉嵐--->變綠? "
兩父子,阿爸叫李杰,個仔叫李仲杰"
"三兄妹:游詠富,游詠依,游詠慈"...游世伯,咁大整古呀!"
上次去台灣某銀行唱台幣...睇一睇櫃面個名牌... 個服務員叫"吳曉郁"...一行六人冇個忍到笑
我以前個班主任叫"吳樹喜"
我識得一個老師叫"周有松"!
陸浩昌先生,請即到5號窗;伍浩昌先生,請即到6號窗!"
其實日文名都可以好好笑,例如:吉川春代子,菊行條野,金其良美,鹿島條野,條野有次郎....
牛津=牛頭角津貼小學  哈佛=哈爾濱佛教中學
其實聯婚都好好笑,例如:賴廖聯婚,賴史聯婚 史家有四兄弟,分別係....史泰龍,史太杰,史太香,史勞仁
有個人姓,做了紳士
吳潔芬唔......新時代女性,一於同居算。nn[ 本帖最後由 無名稱 於 2008-1-11 10:16 PM 編輯 ]
哈哈~
有d好低死~
菊行條野...呵呵,呢個好笑.....nn[ 本帖最後由 微風 於 2008-1-12 12:37 PM 編輯 ]
你吔梗係笑得出啦.......
我睇到 o 晒嘴. ....
你吔梗係笑得出啦.......
我睇到 o 晒嘴. ....
上次去台灣某銀行唱台幣...睇一睇櫃面個名牌... 個服務員叫"吳曉郁"...一行六人冇個忍到笑

我覺得好好笑呀.....
哈哈~
頂~笑死人啦~
哈哈哈哈><