BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1912|回復: 5

點解5開番D小遊戲.........

點解5開番D小遊戲.........
我焍5到
可能條link錯左,呢個~~
http://www.bysan.com/viewthread.php?tid=12714&extra=page%3D1
kasan話會整番出黎
[發帖際遇]: escola84261在公車上揀到現金10銖.
nn我都忍得你耐喇﹗忍左你都就快一年 ...

其實當初一黎到呢間公司,已經知道你唔係一個易相處o既人 ... 但諗住自己初黎步到,加上想積累一定o既工作經驗,所以我忍你﹗

起初都會覺得,唉,以你四尾五頭o既年紀,冇家室、冇拖拍,又面臨更年期,返到屋企淨係對住亞媽同工人 ... 都覺得你有d慘 ...

但漸漸我發覺原來一切都係你自己攞黎架﹗以你平時待人接物o既方式,我諗唔好話搵一個愛你o既人,搵一個忍到你o既人都難呀﹗

我忍夠你喇~

人地有名架,你個個都「喂喂喂」,到底你係唔識字唔識讀人地個名定老人痴呆認唔到邊個打邊個,抑或係根本唔知咩叫尊重同禮貌呀?成日o係度呼呼喝喝,人地幫你做野唔係老馮架﹗你估個個都係你屋企個工人咩?唔係你出糧俾我架﹗俾番d基本禮貌啦唔該﹗

不過,我忍埋你呢兩日,到左星期一,我就會遞信辭職,脫離你o既魔掌,到時d野你自己做番哂佢啦﹗我睇我走左之後,你仲可唔可以咁舒服,成日蛇左去唔返工,一d你唔鐘意做o既野仲可唔可以掟俾第二個做﹗到時你就會打回原形,自己做番哂d野佢啦﹗

真係從來都未試過咁憎一個人,你都係第一個,真係多謝哂你俾我見識到呢個社會原來真係有d心理變態o既人呀﹗