BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3006|回復: 21

千里跑一程 (拍得不錯哦)

各位濠江兒女,睇過未?
Flash: http://www.youtube.com/v/U52m9fHXyWY
我睇過啦..................
過份虛假喎 第一 響個個巴士部邊有巴士去正校 ?(個個好明顯就是 往乙水 仔 的最後一個站) 如果是分校就對 但分校座落 乙水 仔花城對面 以人的速度計算 跑返去分校 都是1個小時 如果你是馬拉選手的話

第二 由個起跑 經發電廠的斜 返到正校都是 九分鐘到 佢硬是行去建華 再去望廈 仲要行去觀音堂 去到大西洋墳場的斜穿返上黎 你跑9.9秒 唔停呀 都是二几分鐘啦 事關你要過 n 條馬路

第三 跟據濠江的學生風氣 佢地唔使行到門口先商糧 一見到唔對路 馬上掉頭 樣子好像沒事發生一樣.......

跟據以上三點判斷 應該是學校自己拍的 唔是全部學生的主義

不過拍得好 配樂都唔錯 個主角就.......唔夠帥

總體評分是: 6分nn[ Last edited by 天殺孤星 on 2006-10-23 at 10:01 PM ]
=.=......唔該你問清楚先好下判斷la......人地學生囉黎交功課拍嫁.....學校本身自己拍...?你都幾搞野嫁喎.......大把你都未睇過.......先出左一出你就話學校拍....咁出多十出咁咪政府拍........哈哈........
Originally posted by 喵小清 at 2006-10-25 07:55 PM:
=.=......唔該你問清楚先好下判斷la......人地學生囉黎交功課拍嫁.....學校本身自己拍...?你都幾搞野嫁喎.......大把你都未睇過.......先出左一出你就話學校拍....咁出多十出咁咪政府拍........哈哈........

我講個人意見ja ? 有咩唔對 ? 是以我的角度去肯定 無話大家都肯

你何必要人身攻擊呢 ?
d  戲 假 o左 d lor €
都幾假下架,

但係人地拍得都可以算出得街下lo,

個片向d香港forum到揾到架,

哈哈,呢d算唔算為濠江爭光呢?
Originally posted by 小豬 at 2006-10-28 10:13 PM:
都幾假下架,

但係人地拍得都可以算出得街下lo,

個片向d香港forum到揾到架,

哈哈,呢d算唔算為濠江爭光呢?

濠江都算是咁上下啦 濠江的學生都好有創意
= =
唔使問又係初三美術功課~~
e家D初三真high tech,拍片做功課
好勁ar= =擔氹仔車番正校..........邊架去到???????
    段片係ctm度都有~~~~~~
仲有!第二架被截ge澳巴同fly站ge澳巴都唔一樣ge= =......
                  不過都幾有創意同幾搞笑~
         我比8分~~
*-,,,,,,,

吾錯ar*~小冬我鍾意丫*~
              以中學生水平.. 拍得好好*~~
                    好有創意*~~我比9分半-~~~~
寒靈.伊 該用戶已被刪除
最高十份咋!邊有93分架!!!快d改番9.3分啦= =