BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: =希姆萊=

[轉帖]專欄─馬克思主義的根本錯誤及非消滅不可的原因

係你自己叫人讀多d歷史書嫁麻....你咁勁...你去開顧問公司囉....叫我讀多d歷史書....叫你講日本打中國戈時用左幾多種戰術去打你又唔講......又話冇咩好講....你真係咁勁...你就答左出黎la......
寒靈.伊 該用戶已被刪除
哦=                                 ="|||||||||
Originally posted by 喵小清 at 2006-10-27 06:42 PM:
係你自己叫人讀多d歷史書嫁麻....你咁勁...你去開顧問公司囉....叫我讀多d歷史書....叫你講日本打中國戈時用左幾多種戰術去打你又唔講......又話冇咩好講....你真係咁勁...你就答左出黎la......

入侵中國大至用三次戰術 殺光 燒光 搶光 (三光政策) 簡絜明白 ?

中國個陣時不堪一擊 唔使用咩戰術

而中國的百團大戰才是戰術 百團大戰由1940年8月打到12月 大大小小打左1800場戰斗 殺死日軍3萬多人 其間日本更使用毒氣 但中國依打嬴

這才叫戰術勝利

還有什麼想問 ?
寒靈.伊 該用戶已被刪除
馬克思主義在19世紀40年代產生於西歐﹐英﹑法﹑德3國是其發源地
= ='
唔講咁多~~
你有冇聽過哲學嫁~~
猶太人......一個不可救葯的民族
以下係代表人物....

馬克思說過:「猶太人的世俗上帝是金錢,而這種民族是該被消滅的,我本人也為身為這種民族為恥」
列寧認為:「猶太人根本不屬於"民族",他們流浪在世界各地,他們根本是一群雜種」
史達林說過:「猶太人是非消滅不可的,他們的資本思想,和叛徒本性,是不被允許的」
我想問...地雷戰同地道戰係唔係戰術...咩你咁勁淨係識用百團大戰黎睇中國打日本呢場戰爭嫁....?百團大戰知唔知係為左咩而打嫁你????
想問你呢....你真係讀得"好多"歷史書.....原來中國淨係識用百團大戰黎打日本= =?咁新4軍...同8路軍戈d係唔係叫做百團大戰牙= =?........睇黎你仲未明我問咩啵
Originally posted by 喵小清 at 2006-10-30 10:26 PM:
我想問...地雷戰同地道戰係唔係戰術...咩你咁勁淨係識用百團大戰黎睇中國打日本呢場戰爭嫁....?百團大戰知唔知係為左咩而打嫁你????

你問我日本對中國用左咩戰術ja wo

我答中國的其中一個戰術是被你作對比 無講過代表一切

如果你知的話你可以答我? 如果你自己都唔知的話就請收聲
Originally posted by 喵小清 at 2006-10-30 10:28 PM:
想問你呢....你真係讀得"好多"歷史書.....原來中國淨係識用百團大戰黎打日本= =?咁新4軍...同8路軍戈d係唔係叫做百團大戰牙= =?........睇黎你仲未明我問咩啵

我無講過我讀過好多歷史書  仲有 你有問過我中國反擊戰的事 ? 我講百團大戰只是覺得中國做得很好 在這戰役中....

至於你的白痴 我會原諒
你比我還白痴=.=我講明講緊戰術...你仲係度話佢好...你答得真係好好
我答左你好耐la....我講左中國用既係地道戰同地雷戰.....仲有好多好多...消耗戰...仲有大把.....你咁勁既...可以一一打晒出黎嫁....不過我估d人都係係網上面搵再ctrl+c..多過打出黎....算la....你咁勁一早去左做歷史學家...你叫返去讀多d歷史書嫁麻...姐係e+代表左你讀得好多好多la......我問你既係戰術牙...唔係叫你答佢做得好定唔好.....睇黎係你白痴過我