BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 啊賢

我們不能再停下來了...

師傅有咩高見...
話曬你都係TRfans內務大人....
^_^
每隊車隊都係咁ga la
有定時meeting, meeting 唔到又冇理由者 咪wa
1次, 再有咪踢
meeting 內容唔一定係打機,
可以係做其他野ge
定期交下功課咁nor
每人定一個目標, 睇下一段時間內搞唔搞得掂...
係咁上下 la... ed係fit b 以前同我講的
有d人應成左去meeting之後冇番點計數
佢有冇講番比你知點解吾去meeting?
唔去應該日前or meeting 前講唔去 la
佢話左去...但係又冇鋪頭
Originally posted by ~KeItH~ at 2005-10-9 04:48 AM:
佢話左去...但係又冇鋪頭

邊個?
邊個就唔想講了........
= =
總之我有去...........雖然冇玩.............但係至少都應該去      la     下........
                        我12   歲都識講e  d  野.......5該   1/10冇去戈d人真係要檢討下la..
我對上一次個meeting極不滿意........
Originally posted by JJJ~@ at 2005-10-9 01:11 PM:
總之我有去...........雖然冇玩.............但係至少都應該去      la     下........
                        我12   歲都識講e  d  野.......5該   1/10冇去戈d人真係要檢討下la..

我唔去關你咩事
我知你唔想我入
你講野比返小小尊重自己
(唔該)
講真,你[「剛仔】]仔去吾去都冇咩所謂lor
你又吾係我地隊員,+上我真係吾係甘中2你架ja
Originally posted by 「剛仔】 at 10/9/05 10:27 PM:

我唔去關你咩事
我知你唔想我入
你講野比返小小尊重自己
(唔該)

我又5係話你...............你不嬲都5想去ga   la.............5係.會用d"老豆5啤去"ge    理由       就5去ar...........
不過搵日齊齊出黎交下功課啦~~~~~

mt2中.........