BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2928|回復: 25

我次終放唔低他

我 讀 2 a g e 一 次 ,見 到 一 個 好 帥 男 仔 ,
由 e 一 黑 開 始 至 道 4 a 班 g e 一 黑 ,
我 終 於 同 到 佢 坐 , 由 e 一 黑 開 始 ,
我 就 日 日 同 佢 講 野 , 日 日 又 俾 人 話 我 地 都 中 意 對 方 ,
之 後 老 師 調 左 位 ! !
咁 之 後 應 該 點 ? ?
 咁 樣 又 有 冇 緣 呢 ? ?
咁你係咪鍾意人地先........

人地緣份係有ge,,不過唔知係咪愛情緣份ga je
咪放學同佢講lor..=.=
你中意佢..但係佢中意你嗎..?
分開左坐...唔代表冇機會...因為你地依然係同一個班度...
我 咁 樣 講 唔 知 你 地 相 唔 相 信 ! !
其 實 其 他 中 意 佢 D 人 , 只 有 中 意 佢 D 人 問 佢 野 ~
但 係 佢 就 會 同 我 講 ~ ~^^~
哦...咁正名佢中意你嗎...
*..'; ,....     **

試下佢|a/**唔好等到冇先後悔ar*-..
我...好...中...意...好...中...意...佢...牙...!
但...係...我...唔...知...道...佢...中...唔...中...意...我...~
我 2 年 級 人 地 傳 我  同 佢 " 飛 紋 " ~
唉 ... .. . .. ,.,.. .
咁點算牙??
. . ” h e y ~~
你同佢表白啦 ~

佢係中 2 你 就會同你一齊
g e e . . . .
咁 又 係 啵 ! !
/-\" 唉 .. .. ..
我 今 日 打 過 電 話 俾 佢 !
女仔做主動好似怪怪地...@@"""

不過依家好多女仔都係咁 ~