BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1180|回復: 7

88伴之旅...

話說今日去88伴飲茶...咁飲完就去玩下頭D...

起初我入到去4部機都空...then唔夠5分鐘就好多人黎玩...

咁我當時開左挑...有個細個既肥仔...攞GA 街4 14lv挑我逆雨...

咁好好彩我嬴左LA...

咁個肥仔就down lv 我 up lv...我變左11lv...(有火LA)

咁條肥仔就好唔老皮就攞GA rx-8挑我正丸- -...

咁都算LA..認佢...xyz佢AR...起步夾車= =...

at last...好好彩又比我嬴左個肥仔...

-- THE ENND --
隊長的經歷......囉支筆抄低佢先........歷史黎嫁....
Originally posted by 碧驚目一郎 at 2005-9-11 07:20 PM:
隊長的經歷......囉支筆抄低佢先........歷史黎嫁....

=0=...吹下水姐
抄低佢先~~~~~
佢咁勁.......
之前同佢挑我都係書佢小小咋-.-.....
Originally posted by 「剛仔】 at 2005-9-11 08:30 PM:
佢咁勁.......
之前同佢挑我都係書佢小小咋-.-.....

條肥仔用rx-8輸左想翻挑我戈陣我鬧nine佢= =...
Originally posted by 啊賢 at 2005-9-11 19:14:
話說今日去88伴飲茶...咁飲完就去玩下頭D...

起初我入到去4部機都空...then唔夠5分鐘就好多人黎玩...

咁我當時開左挑...有個細個既肥仔...GA 街4 14lv挑我逆雨...

咁好好彩我嬴左LA...

咁個 ...

同我一樣
down人lv..自己升..=v=''
戈到d人..吾洗理佢
Originally posted by 啊賢 at 2005-9-11 21:07:

條肥仔用rx-8輸左想翻挑我戈陣我鬧nine佢= =...

比我就用番8仔同佢玩起步..
我用我部8佢對番人地d 8仔..起步味lose過架..