BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1430|回復: 10

灣岸MT2比賽,,正式接受報名...!!

灣岸MT2比賽,,正式接受報名...!!第一貼已有所變動..!!

香 港 GameZone 杯 灣 岸 比 賽 ,

澳 門 區 選 拔 賽

現 已 接 受 報 名

 加 辦 法 請 填 寫

好表格,表格於亞洲遊戲機中心免費索取

報名費全免

玩家自付挑機費用

因 香 港 GameZone 杯 灣 岸 比 賽

是 歷 來 最 大 型 的 賽 車 game 比 賽 而 澳 門 區 選 拔 賽 冠 軍 更 是

代 表 澳 門 前 往  加 香 港  GameZone 杯 灣 岸 比 賽

而 澳 門 代 表 不 需  加 任 何 初 賽, 直 接 入 十 六 強  賽

這 機 會 並 不 是 時 常 會 有 …千 載 難 逢 ..試 試 自 己 的 實 力

藉  澳 門 區 選 拔 賽 成 為 澳 門 精 英 代 表 澳 門 ,  加

香 港 GameZone 杯 灣 岸 比 賽 , 還 會 有 另 一 隊 海 外 車 隊

參 與 …祝 各 位 成 功

by :fit.b

第一名..現金獎200蚊+獎杯乙個(亞洲贊助)  香港來回船飛+香港車費(主辦單位支付)

第二名..現金獎100蚊(亞洲贊助)

比賽地點...亞洲遊戲中心...

全澳MT2隊制選拔賽

費用:比賽玩家自付

賽道以C1in,C1out,新環左,新環右,箱根in,箱根out.

比賽時間:8月28日(日)pm1:00

賽規:

所有賽事均有後車.

每隊要寫一條主場於報名紙上.

賽果以三盤兩勝制,如果每隊各一隊勝以抽籤決定三條賽道.

以2對2形式進行比賽.(初賽會進行全覆賽)

決賽形式是以輸者淘太賽方法.( winner vs winner)

現場設有即時報名.

請於比賽前提早15分鍾到場報到.

★此比賽之冠軍代表全澳門去香港作賽,香港比賽為9月11日…

對此比賽有任何不明白之處可致電

6303971 fit.b or 6556126 ling

copy form qoos
我操~~!

27號先開此貼~!..,.
你玩唔玩頭d的.......有機會vs下
  我暫時5玩頭d住~!

覺得距d灣太急~!個馱成日360’咁轉~!
係個太問題姐.......
咁即係個馱轉180’,可以入盡曬個灣??
頭d個太唔會360度嫁.......
  下.,.,.我見D人玩到好囉命BO~入每個灣,隻手都交叉咁~!

仲5係360’??
你講緊頭d嗎
頭d 270度架...=.=''
無奈........ = =