BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2964|回復: 23

10條iq題...最尾個條...真係想打爆個mon

1. 睇三級片同睇烹任節目有乜野相同既地方呢??

2. 乜o野人天生得一隻手?

3. 最遲鈍的魚是甚麼魚?

4. 一隻青蛙,五隻蚊和一條蛇放在一起,共有幾多隻腳?

5. 一個人由10呎高同1呎高跌落黎有咩分別?

6.著o左潛水衣可以潛水,著o左跑鞋可以跑步,咁樣,著乜O野可以飛上天?

7. 牛奶放係邊永遠都唔會發毛?

8. 有甚麼東西有三個口,你有我都有?

9. 甚麼生了毛代表己經成熟

10.深海中有一隻鯊魚不小心吞下一顆綠豆,瞬間牠變成了....?
[sell=1]1. 有得睇無得食

2. 不求人

3. "慢"魚

4. 一隻都無 (青蛙吃蚊,蛇吃青蛙)

5. 10呎:哎呀 --> BOOM           1呎: BOOM --> 哎呀

6. 雀仔

7. 自己個肚

8. 褲

9. 粟米

10. 綠豆鯊[/sell]
好第死
1.有得睇無得食
2.唔識
3.鰻魚
4.一隻都無~(青蛙食左d蚊,條蛇食左青蛙)
5.唔記得左
6.唔記得左
7.擺係個肚度
8.唔記得左
9.粟米
10.綠豆沙
第十
綠豆沙
=.=
咁都得
1. 睇三級片同睇烹任節目有乜野相同既地方呢??(有得睇冇得食)

2. 乜o野人天生得一隻手?(怪人)

3. 最遲鈍的魚是甚麼魚?(鰻魚)

4. 一隻青蛙,五隻蚊和一條蛇放在一起,共有幾多隻腳?(一隻腳都冇,因為青蛙食曬D蚊,蛇又食曬D青蛙)

5. 一個人由10呎高同1呎高跌落黎有咩分別?(好大分別)

6.著o左潛水衣可以潛水,著o左跑鞋可以跑步,咁樣,著乜O野可以飛上天?(雀仔)

7. 牛奶放係邊永遠都唔會發毛?(肚入面)

8. 有甚麼東西有三個口,你有我都有?(呢個唔知LA)

9. 甚麼生了毛代表己經成熟(栗米)

10.深海中有一隻鯊魚不小心吞下一顆綠豆,瞬間牠變成了....?(綠豆沙)!!
~:+:波波:+:~  在 2005-6-23 08:19 PM 發表:

1.有得睇無得食
2.唔識
3.鰻魚
4.一隻都無~(青蛙食左d蚊,條蛇食左青蛙)
5.唔記得左
6.唔記得左
7.擺係個肚度
8.唔記得左
9.粟米
10.綠豆沙

哈.....波波又係copy出黎ge..........
肥波都差不多答曬
呵呵.....咁以經可以唔洗玩了
佢唔服要比錢姐~~~
COPY出黎會有唔識架咩/????????
哈.....樓主沒錢了........哈
我想打你多d喎...............=.=''
駛唔駛我幫手
佢好似係想打你而唔係我..........