BYsan

成為會員
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2283|回復: 15

投訴

關閉 [複製鏈接]
投訴
投訴世界軍事交流ge版主
佢成放曬d德國同納稅ge野上去就快變左歷史館啦~~[03]
希望可以關左版主可以加減人分啦~~ [02]
因為我同佢意見不合,所以我比佢扣左分~~[13]
咁又係~
   有時意見不合佢扣你分咁你又好唔抵ge~
~:+:波波:+:~  在 2005-6-21 05:27 PM 發表:

咁又係~
   有時意見不合佢扣你分咁你又好唔抵ge~

唉~~你都覺啊~~~[03]
真係好無奈嫁~~[13]
so我唔去軍事論壇lu~~[17]
你去邊佢都可以扣你分架...洗唔洗我而加試吓比你睇..
豬仔只愛笨kit  在 2005-6-21 07:16 PM 發表:

你去邊佢都可以扣你分架...洗唔洗我而加試吓比你睇..

我ge意思係唔同佢響相同ge地方姐~~[11]
如果係咁都比人扣我就冇話可說啦~~[17]
你d分甘多..扣甘d都冇問題啦
..........咁版主亂咁扣人分係唔岩架ma~
     你無端端比人扣分你服唔服a?
:+:暴力熊仔:+:  在 2005-6-21 04:48 PM 發表:

投訴

今次我撐你...郁佢..
[size=3][color=blue]我重申聲名,我d帖真係無問題,全部都是軍事的,而暴力熊仔話快變左歷史館啦,佢說得不太對,軍事便是歷史的一部分,歷史和軍事他們是一個關係,納粹只占軍事歷史的一小部分,而你話我成日放曬d德國同納稅ge野上去就快變左歷史館,係因為你對納粹有偏見,我不是要使論壇成為納粹的歷史館,而是要令人回首過去的歷史,暴力熊仔一直對我和納粹黨有重大的偏見,而對於扣分一事,我從來沒有扣錯分,是你的帖子非常有問題,而不是我和你意見不合,請你注意.
話你係笑看風雲犯則丫
:+:暴力熊仔:+:  在 2005-6-21 16:48 發表:

投訴

你有無看清楚?
他的帖子怎樣非常有問題丫?
第五條,可能重有第四條
http://www.bysan.com/viewthread.php?fpage=1&tid=4835
重有佢對我發的所有帖子都不滿,擺明針對我...[13]
=希姆萊=  在 2005-6-21 09:58 PM 發表:

第五條,可能重有第四條
http://www.bysan.com/viewthread.php?fpage=1&tid=4835
重有佢對我發的所有帖子都不滿,擺明針對我...[13]

以事論事姐[03]~~咁都係我錯~[17]
so都話左係意見不合啦~~[13]
我知你是刻意去針對我的,從來沒看過一個人把把自己說的這麼可憐...